Interieur en wonen

De kracht van een quote

Eén van de redenen dat ik ben gaan bloggen is dat ik gek ben op woorden. De letters, hun individuele vormen, de woorden die je kunt maken, de zinnen die je kunt vormen. Bovenal het gevoel wat je er mee over kunt brengen. Positief en negatief. Ze kunnen mensen samen brengen, uit elkaar trekken, sterker maken en onderuit halen.

Soms geven woorden kracht in een moeilijke tijd. Vaak is het genoeg dát je iets zegt. Mijn moeder zei altijd: ‘Wanneer je niet weet wat je moet zeggen, dan zeg je dat maar’.

Ik ben er ook van overtuigd dat wanneer je niets aardigs kan zeggen je beter je mond kunt houden én dat je met wat je zegt, anderen tegemoet treed zoals je zelf benaderd wilt worden. Juist omdat woorden zoveel kunnen doen. Schelden doet wél pijn en de juiste woorden kunnen nét het verschil maken. Ze kunnen net even zijn wat je nodig hebt. Niet alleen de woorden van anderen, juist de woorden die je tegen jezelf zegt.

Ik heb zelf een aantal quotes die ik als soort van anker gebruik. Die ik soms even extra nodig heb. Een deel van één van mijn lievelingsquotes staat zelfs op mijn arm!

Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end.

-John Lennon-

Muurstickers

Vind je dat tatoeëren iets te rigoureus, kun je de kracht van een quote natuurlijk ook heel goed anders inzetten. Plak hem bijvoorbeeld op je muur. Muurstickers zijn niet alleen ideaal om je saaie muur een stuk interessanter te maken, maar ook om je elke dag te herinneren aan de woorden die jou sterker maken!

Met een knipoog

Natuurlijk zijn woorden ook bedoeld om je te laten lachen, er zijn quotes met een knipoog, met een wijsheid die je tegelijkertijd last glimlachen, van die woorden houd ik nog het meest.

En soms zijn woorden gewoon, ontzettend lief. Raken ze je recht in het hart en smelt je tot een zacht hoopje moes, omdat je gewoon een mama bent en ze je meteen aan je grote kleine liefde doen denken:

W I N N E N

Deze Muurstickers heb ik uitgezocht op de website van Tenstickers.nl & het leuke is dat ik aan één van mijn lezers een shoptegoed van € 30,- mag weggeven! Wat moet je doen? Laat hieronder óf op Facebook weten welke sticker(s) jij uit zou zoeken voor het shoptegoed dat je kunt winnen. Het mag voor jezelf zijn of voor een ander!

 

Veel succes!

De actie loopt tot 3 augustus 2016 en de winnaar wordt daarna zo snel mogelijk bekend gemaakt via Facebook en op het blog.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

4 Reacties

  1. Erg leuke quotes! Het grappigst vind ik “Het leven is te kort- eet eerst een toetje”. 🙂 Ik zelf zou voor “Be happy” kiezen. Ik volg je op Facebook, Instagram en Twitter. Deze leuke actie heb ik op Facebook gedeeld.

  2. Greetje Heller zegt:

    Wat een leuke site.Ik zou als moeder van een Harry Potter Fan gaan voor de spreuk van Harry potter en de sticker voor de lichtknop.Mijn dochter is nu met haar vader op vakante.Nu heb ik de tijd om haar kamerop te knappen.Wat zal ze verrast zijn.De site zit nu in mijn favourieten.

  3. Voor mijn moeder
    Astrid onlangs geplaatst…Wonderlampen met een geheimpjeMy Profile

  4. Lotte zegt:

    Ik zou voor de print muursticker driehoek figuur gaan! Zodat ik een mooie band kan maken in de slaapkamer! In de parelmoer grijze kleur! Erg gaaf!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.