Home WONEN Dieren aan de wand

Dieren aan de wand

by Marjo
Dieren aan de wand

Zoals jullie weten hebben we hier intern moeten verhuizen. We werden geconfronteerd met een klein dilemma: 3 kindjes en drie slaapkamers. Uiteindelijk belandden wij op zolder en hebben alle kindjes een eigen slaapkamer. Dat laatste vond ik het belangrijkste. Geen gedoe met delen, ieder zijn of haar eigen plekje.

De oudsten mochten zelf hun kleuren kiezen. Waar ik verwacht had dat ons meisje voor roze zou gaan, koos ze verrassend voor; geel. En dus werden er twee wanden knalgeel geverfd. Daarbij kozen wij voor oudroze gordijnen. Het zwarte buikkastje wat altijd bij ons op de kamer stond, werd haar kaptafeltje. Het lila klepbankje, gemaakt door mijn zwager als geboortecadeautje voor Thomas, wilde zij graag op haar kamer. Verder had ik nog een turquoise tafeltje op een veilinghoek gescoord.

Bonte kleurrijke verzameling

Ook haar lamp ging met haar mee. Dat was bij het inrichten van de babykamer, voor mij, liefde op het eerste gezicht. Helemaal in combinatie met de L O V E schilderijtjes in de zelfde uitvoering. De lampenkapjes in verschillende stofjes en kleurtjes, heerlijke kitsch. Al met al werd het zo een bonte kleurrijke gezellige verzameling. Er bleef alleen nog een grote lege plek aan de muur boven haar bed. Saai, helemaal in combinatie met de rest van de zuurstokkleurtjes. Ik wilde het alleen niet nog bonter maken. Op je slaapkamer moet je immers ook tot rust komen. Maar wat dan wel?

Dieren aan de wand

Ik ging op zoek naar inspiratie. Een wereldkaart zoals de jongens vond ik wel een heel leuk idee. Alleen vroeg ik me ook meteen af of het wel iets voor Elynn zou zijn. Die van de babykamer vindt ze wel heel leuk, maar tja, daar zou ze al snel weer te groot voor zijn. Iets met een dier of dieren aan de wand zou wel leuk zijn dus. Gewoon een dier misschien? Kleine diertjes vind ze wel heel schattig. Misschien moeten we daar iets mee doen. Ik kon op zoek naar afbeeldingen van kleine dieren aan de wand dus. Bij Animalprintshop.nl vind je krasse koppen, brave beesten én kleine vriendjes!

Dieren aan de wand

Uiteindelijk kozen we voor een aandoenlijk hertje. We hadden ergens op internet ook al een bijpassende dekbedovertrekset gevonden, die combinatie kon mooi wat rust brengen in het geweld aan kleur en past perfect bij de romantiek van haar bed.

Dieren aan de wand

Bestellen en bezorgen

Het bestellen is eenvoudig. Je kiest één of meer afbeeldingen en je bepaalt op welk materiaal. Ik koos voor het lekker ouderwetse, warme canvas. Dit, omdat ik voor Elynn haar slaapkamertje het aluminium nét te koel vond, gezien het vele wit in de afbeelding en de witte muur waar hij op kwam te  hangen. Je geeft door welke afmeting en of je bijvoorbeeld een ophangsysteem wilt mee bestellen. Nadat je het proces doorlopen hebt, wordt je bestelling binnen 5 werkdagen verzonden. Dat hebben ze waargemaakt. We kregen onze bestelling al snel in huis. Keurig beschermt en stevig verpakt! De kwaliteit van de print is super, je wilt het hertje bijna aaien.

Nog een paar puntjes op de i en dan is haar hele kamertje klaar. Ze is wel al een tijdje over. Wat er nog moet gebeuren kan later nog. Er mag nog wat speelgoed naar boven bijvoorbeeld en we moeten haar kast nog opnieuw indelen, maar ze slaapt heerlijk onder haar hertje 

Ps: met code VD17 ontvang je nu 25% Vaderdag korting op je bestelling. Kijk op de site voor meer informatie!

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.