Home KINDERMODE Design je eigen kleding

Design je eigen kleding

by Marjo
Design je eigen kleding

Van kleins af aan ben ik al creatief. Vroeger bij opa en oma, kreeg ik ruitjes papier, je weet wel een A4 tje met ruitjes van 1cm. x 1 cm. Daar kon ik me heel lang mee vermaken. In elk vlakje tekende ik een op zichzelf staand klein tekeningetje. Samen vormden al die vierkantje één mooi geheel. 

Tekenen is nog steeds superleuk om te doen, ik ben er alleen niet zo goed in. Dat houd en hield me niet tegen. Eén van mijn grote wensen voor Sinterklaas vroeger, was ‘Modewijzer’. Hiermee kon je zelf modeontwerper spelen. Het werkte met stempels en inkleuren en ik was de koning te rijk toen ik het kreeg! Ik zie het terug bij mijn kinderen. ’s Morgens voor ze naar school gaan en ik het eten maak, zitten zij achter bij tafel, tekenen en kleuren! Mijn meisje kan nu zelf aan de slag. Zazi-Brands lanceert een uniek en nieuw concept, waarbij je je eigen kleding kunt ontwerpen: #Different.

Design je eigen kleding

Zazi-Brands is vooral bekend van de merken LoFff, LoveStation22, Legends22 en LavaLava. Je kunt kiezen uit een aantal basismodellen, die je volledig naar eigen wens kunt invullen. De kleding wordt gemaakt van zachte organische katoenen tricot. #Different is de eerste die Fashion on demand voor kinderen aanbied! Wat is er mooier voor je dochter dan een eigen design-jurk of shirt te gaan dragen? Hiermee kan zij zich kleden zoals ZIJ wil. ANDERS dan alle anderen! Vandaar de naam different. Maak de wereld vrolijker en kleurrijker en begin vandaag nog samen met je dochter met het ontwerpen van haar eigen unieke kledingstuk.

Hoe werkt het?

Via www.goodinbeingdifferent.com krijg je een uitgebreide uitleg over hoe het werkt. Je kunt kleding ontwerpen in de maten 92 t/m 176, voor jongens en meisjes. In het kort ziet het er zo uit:

Design je eigen kleding

Natuurlijk was ik erg benieuwd naar de prijs. Je betaalt vanaf €34,95 voor een shirt of €49,95 voor een jurk! Weet je nog niet precies hoe je je dit voor moet stellen? Neem een kijkje in het LookBook en lees vooral ook de tips & tricks van de profi’s.

Als je je ontwerpen ingestuurd hebt, duurt het een week of 3 voordat het bij je thuis bezorgd wordt. En dan kun jij je eigen ontwerp aan! Jij bent de enige in de wereld die zo’n ontwerp draagt: hoe gaaf is dat ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

MamaPlaneet 8 maart 2017 - 17:55

Oei, het is niet helemaal waar dat ze de eerste zijn. Ik heb zelf vorig jaar een artikel geschreven over een Amerikaans bedrijf dat van kleurplaten jurkjes en nu ook shirts maakt. Dit is waarschijnlijk wel goedkoper.
MamaPlaneet onlangs geplaatst…Mijn moeder heeft borderline | Het verhaal van LoesMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.