Het leed dat babykleertjes heet
Kindermode Persoonlijke verhalen

Het leed dat babykleertjes heet

Er komt niet veel uit mijn handen en mijn hoofd werkt niet mee. Ik ben een beetje in de mopperstand. Dat heeft alles te maken met het leed dat babykleertjes heet. Ook de spanning van vrijdag (20 weken echo) en een slechte nacht hebben hun uitwerking gehad zal ik maar zeggen.

Gelukkig heb ik mijn belofte aan Elynn om met Lego te spelen wel waar kunnen maken, maar daarna was het klaar. Met mijn telefoon en een dekentje kroop ik onder een dekentje op de bank. Even niks. Baby rust, ik rust. Mijn nichtje stuurde eerder vandaag nog een app. Of ik nog leuke websites wist met babykleding. Ik appte er een paar terug. Nadat ik Facebook, Instagram en Twitter gecheckt en bijgewerkt had en de boerderij op orde had, besloot ik zelf ook te gaan neuzen. Bij elke shop die ik had aangeraden viel het tegen. Veel te monochroom, dodelijk saai, fuzzywuzzy baby (het is geen teddybeer) of te duur. Niets in welk winkelmandje dan ook!

Offline shoppen

Vrijdag was het ook al een drama, na de goede uitslag van de 20 weken echo én de bevestiging dat het een jongetje is, leek het me zo leuk om een setje voor mini nummer 3 uit te zoeken in de winkel.Voor de echo waren we in Winschoten. Ik had mijn hoop gevestigd op H&M. Helaas. Echt leuk spul hoor. Vanaf maat 68 en daar worden ze niet mee geboren. Gelukkig maar! Uiteindelijk zijn we bij BAAS geslaagd. Een setje van mijn favoriete merk voor elke leeftijd Name- it! Maar dat was niet goedkoop. Het andere shopten we online én nog één broekje in een echt winkel hier in Veendam.

Het leed dat babykleertjes heet

Het betekent dat we nu drie echt leuke setjes hebben (ook eentje van oma, met een klein teddybeer gehalte) én één wel leuke outfit.

Het leed dat babykleertjes heet

Het leukste stoerste setje is van Tumble ’n Dry via Wehkamp en was een rib uit mijn lijf, maar zo gaaf! Ik ben alleen niet van plan veel van dit soort kostbare setjes aan te schaffen. Ze zijn er zo uit en als je niet elke dag wilt wassen heb je meer dan vier setjes nodig en dat wordt prijzig als je voor setjes van €34,- gaat (het bewuste Tumble ’n Dry setje).

Dus terwijl ik mopper ga ik maar eens speuren naar leuke en betaalbare babykleding. Een beetje stoer, wat jongensachtig, weinig Teddybeer én betaalbaar! Moet ergens lukken toch, helemaal nu het overal sale is. Vanavond maar eens even rustig voor gaan zitten.

♥MJ

 


Afbeelding baby via Shutterstock

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. […] Zo leuk vind ik dat. Met name, omdat ik niet houd van babykleding. Veel leuker vind ik jongenskleding in babymaten. Qua kleur val ik steeds weer voor grijs, donkerblauw en zwart, zo ook online! Die favoriet merken […]

  2. […] zo nodig immers. Er wordt mooi gecombineerd met donkerblauw en grijs. Het is stoer en niet ‘Teddybearbaby‘. Bij aanschaf van minimaal €25,- uit de Baby Dump BD Collection krijg je ook nog eens drie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.