Home MAR-JOYA Dreams come true! Symphonica in Rosso

Dreams come true! Symphonica in Rosso

by Marjo

Dreams come true! Symphonica in Rosso

In dit blog schreef ik al over de allerliefste man van de hele wereld! & wat voor eentje, onze eerste date-night sinds 5 jaar, is gepland! Verrassing van lief voor mij ♥ kadootje, omdat we 12,5 jaar getrouwd zijn deze maand!

Dat “sinds 5 jaar” zegt trouwens niets over hoe graag we met ons tweetjes zijn, maar wel over twee andere dingen, hoe graag we met ons gezin compleet zijn!

Maar goed, date-night, niet zo maar eentje…. maar weer naar Symphonica in Rosso met Marco Borsato. Ik ben van niemand superfan, maar van Marco (of ik hem bij zijn voornaam mag noemen weet ik niet, maar doe het lekker toch) wordt ik blij, moet ik huilen, krijg ik kippenvel, haat ik Margherita en Vrij zijn, voel ik weemoed, voel ik trots (Dochters), stap ik bij elk concert in een emotionele achtbaan en daar houd ik van! Het zijn niet alleen de liedjes, ik vind niet alles mooi. Het is een gevoel, een passie, een perfectionisme en oprechtheid, vol plezier en overgave. Het sportpaleis in Antwerpen gaf hij een heel ander gevoel mee als het Gelredome, niet het één beter als het ander, maar wow, zo bijzonder, dat verschil. Het is meer, maar niet te veel en ik ben zo benieuwd wat hij en iedereen die er bij betrokken is, ons gaan brengen met Symphonica in Rosso 2015 en we gaan het weer ervaren, samen.

Lief heeft een heerlijk hotelletje geboekt, dus ik verheug me nu al schandalig op het hotelontbijt en het feit dat we niet ’s avonds nog weer terug hoeven rijden, maar al snel weer heerlijk nagenietend in bed kunnen stappen ♥

Nu rest mij nog om op zoek te gaan naar een passende outfit, want tja, in Rosso…….daar ligt nog een uitdaging. Misschien moet ik een shirtje voor mezelf gaan ontwerpen. Gelukkig heb ik nog even de tijd, wat ik natuurlijk de vorige keren ook dacht en toen moest ik toch nog in mijn kast duiken om last-minute iets roods op te duikelen……

Dreams come true! Symphonica in Rosso

♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.