Home MAR-JOYA Wat ben ik een verwend nest, Moederdag-editie

Wat ben ik een verwend nest, Moederdag-editie

by Marjo

Wat ben ik een verwend nest, Moederdag-editie

Vorig jaar wijdde ik eigenlijk maar een heel klein stukje aan Moederdag, ook nog verstopt in een artikel over andere dingen, niet omdat hij niet bijzonder was, misschien meer omdat ik toen heel anders blogte dan nu. Dat doen we dit jaar anders! Wat ben ik schandalig verwend!Hoe mijn dag er uit zag?

Muppet heeft ons heerlijk uit laten slapen, opeens werd ik uit mezelf wakker (tijd maakt niet uit, dat uit mezelf, dát is de heerlijkheid) en miste ik mijn man naast me. Wel hoorde ik wat geluidjes uit de keuken, hele lieve. 

Langzamerhand kwamen de geluidjes dichterbij en stonden er twee hele lieve koppies naast het bed. Kadootjes werden op het bed gelegd en weg was de oudste, die ging papa helpen met het dienblad. Pollewop kreeg het in de gaten en snelde ook toe. Met zijn drieën kwamen ze lief en behoedzaam naar het bed toe. Ook dit jaar kreeg ik heerlijke broodjes met roerei, rucola en ham mét een glaasje sinaasappelsap. Wederom heerlijkheid! 

Eerst natuurlijk de pakjes uitpakken. Ik moest beginnen met de twee papiertjes die op het kado zaten. Het ene bleek een songtekst van een, vanuit mijn tenen vertederend, liedje wat met het liefste jongensstemmetje ter wereld gezongen werd én het andere was een verhaaltje opgeschreven door juf, voorgezegd aan haar door Muppet, zo lief! Dikke tranen van blij….

moederdagbriefjes  

Daarna mocht ik de echte pakjes uitpakken! Van Muppet kreeg ik een prachtig kunstwerk (hij & ik) wat hij op school had gemaakt en van Pollewop een geweldige tekening. Mijn man weet ook wat me lief is en van hun drietjes kreeg ik een prachtige tijdcapsule in de vorm van een boek! 

De tekening bij het boek heeft zoonlief die ochtend voor me gemaakt en als je oplet zie je mijn zwarte vest en zijn raketpyjama!

Wat ben ik een verwend nest, Moederdag-editie

Een deel van het ontbijt heb ik op bed gegeten, daarna hebben we het hele spul mee genomen naar beneden en hebben we daar gezellig met zijn allen ontbeten. 

Na het ontbijt gingen we HUP,  in de kleren, want opa en oma kwamen ons oppikken om naar zus en zwager te gaan. In hun dorp konden we met de boot naar de molen, de molen bezichtigen en spekkedikken eten in het gras, terwijl de kinderen zich vermaakten op het springkussen! Wederom heerlijkheid met het hele gezin! In het zonnetje, hapje, drankje, gezelligheid. Genieten met elkaar, gewoon zijn! Fijn dat het kan, dat we dat leuk vinden, er voor kiezen, het geen “verplichting” is om elkaar op te zoeken.

Wat ben ik een verwend nest, Moederdag-editie

Bij zus en zwager sloten we de dag uiteindelijk af met een gepaste maaltijd in de tuin! Wat hebben we het getroffen met het weer, fantastisch!

Wat ben ik een verwend nest, Moederdag-editie

Het toetje haalden we met z’n viertjes nog even op de terugweg bij de grote M. Picknicken in de auto is ook altijd weer een feestje!

 

Behalve door mijn grote liefdes, werd ik ook nog ontzettend verwend door Zalando! Een tijd terug gaven ze aan dat ik wel een kadootje verdiende en of ik daarvoor mijn adres door wilde geven. Nieuwsgierig als ik ben, gaf ik mijn adres en was het afwachten tot de eerste week  van mei.

Zaterdag werd het pakket door de postbode bezorgd, maar ik heb keurig gewacht tot zondag om het na het ontbijt uit te pakken. Ik heb nog een keer een heerlijk ontbijt mét bubbels in het vooruitzicht! Zalando, enorm bedankt. Voor het pakket en de bon! Echt ontzettend leuk!

Wat ben ik een verwend nest, Moederdag-editie

én als jij doorklikt naar deze pagina speciaal voor moederdag, ontvang je €10,- korting op jouw aankoop*!

Het is een artikel met veel uitroeptekens geworden, maar zo voelde de dag ook!

♥MJ


* Geldig op Zalando.nl van 10/05/2015 t/m 17/05/2015 bij een minimale bestelwaarde van €50 op geselecteerde artikelen op de betreffende pagina.

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.