Home | NEW IN | Er was eens een girafje

Er was eens een girafje

by Marjo
Er was eens een girafje

Er was eens een girafje. Al ruim 50 jaar is Sophie de Giraf het favoriete speeltje van vele baby’tjes. En niet voor niets, want de vorm en grootte van het giraffenlijfje sluiten perfect aan bij baby’s grijpreflexen en het 100% natuurlijke rubber is ideaal om op te bijten bij doorkomende tandjes. Maar wist je dat dit populaire girafje inmiddels ook al de hoofdrol speelt in diverse leuke boekjes?

Kleurige kartonnen boekjes, voelboekjes en zelfs een pop-up boekje. Elk met stevige pagina’s, speciaal voor kleine baby- en peuterhandjes, om samen op ontdekking te gaan in de wonderlijke wereld van Sophie de Giraf. Sinds kort zijn er zelfs Sophie de Giraf boekjes speciaal voor papa en mama, waarin je alle bijzondere momenten en mijlpalen van je kindje in kunt noteren!

Er was eens een girafje –  Sophie de Giraf boeken voor urenlang leesplezier

De voelboekjes zijn speciaal bedoeld voor de allerkleinsten, om hen voor het eerst kennis te laten maken met een boek. Vol kleurige pagina’s met afbeeldingen van Sophie en haar vriendjes. Bovendien hebben de pagina’sverschillende stofjes en texturen die uitnodigen om vast te pakken en te voelen. In het pop-up kiekeboe boekje kan je kindje achter de diverse flappen op zoek kan gaan waar Sophie en haar vriendjes zich verstopt hebben. De stevige kartonnen boekjes van Sophie de Giraf zijn speciaal bedoeld voor de kleinste boekenwurmen. Hiermee kan je kindje samen met Sophie zijn eerste woordjes leren of kleuren herkennen en ontdekken welke leukeafbeeldingen er achter de diverse flapjes verborgen zitten.

Bijzondere mijlpalen

Onlangs is de Sophie de Giraf kinderboekenserie uitgebreid met twee prachtige boeken, speciaal voor ouders. Zo kun je in ‘Baby’s eerste dagboek’ alle bijzondere momenten van je baby noteren: van de eerste dagen tot de eerste hapjes. Van de eerste stapjes tot de eerste feestdagen. Met behulp van ‘Mijn baby album’ kun je een mooi naslagwerk maken voor je kindje. Zo kun je later samen na genieten van bijzondere herinneringen, belangrijke mijlpalen en de mooiste foto’s. Met extra veel ruimte voor foto’s en verhalen, en inclusief een mooie slinger en Sophie de Giraf groeimeter. Perfecte kraamcadeaus voor aanstaande of kersverse ouders!

Dus behalve dat Sophie de Giraf al ruim 50 jaar het favoriete bijtspeeltje van baby’s is, wordt de collectie uitgebreider. Ze zorgt er nu voor dat prachtige herinneringen bewaard worden én voor urenlang leesplezier ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.