Home PERSOONLIJK De laatste weken

De laatste weken

by Marjo
De laatste weken

Door Lisanne – Yes, de laatste weken! We zijn eindelijk in de maand april en dit betekent dat mijn man deze maand thuis komt. Ik wil jullie graag nog even mee nemen in de laatste weken voor zijn thuiskomst. Als alles goed gaat, komt mijn man begin april thuis.

Er is inmiddels een dag en tijdstip geroepen dat hij aankomt in Eindhoven (helaas mag ik dit niet zo openbaar delen). Ik ben erg blij met dit tijdstip, we hebben een tijd om naar toe te leven. Echter, het is en blijft defensie, dus de tijden kunnen nog 100 keer veranderen. Ik weet pas zeker wanneer hij in Eindhoven aankomt, als hij in het vliegtuig zit vanuit Gran Canaria.

De laatste weken

De laatste weken staan al in het teken van de terugkomst van mijn man. Zo’n 4 a 5 weken geleden kon ik ’s nachts alleen maar dromen van onze ontmoeting. Ik rende naar hem toe, sprong hem op de hals en we knuffelden en kusten elkaar uren. Het was steeds zo romantisch en mooi in mijn droom. Ik weet echter dat dit een droom is, want bij hem op de hals springen zal niet gaan met mijn ondertussen grote buik. Zulke dromen zijn heel fijn, maar op dat moment duurde het nog erg lang voordat we elkaar weer zouden zien.

Laatste dingetjes, we zijn er klaar voor!

Ondertussen zijn mijn moeder en schoonmoeder bezig geweest met een grote schoonmaak in huis. Het huis is weer lekker fris en schoon als hij thuis komt. De ramen zijn schoon gemaakt, de keuken helemaal gepoetst en zo nog heel veel meer dingen. Ook moesten mijn zoontje en ik nog even naar de kapper, zodat wij ook helemaal klaar zijn om mijn man weer op te halen.

De laatste weken

Een paar weken geleden ben ik samen met een vriendin bezig gegaan om spandoeken voor onze mannen te maken (haar vriend zit er ook dezelfde periode). Wat hebben we ontzettend veel lol gehad om deze spandoeken te maken. Één spandoek voor op Eindhoven (foto zal in het volgende blog komen), één spandoek bij ons thuis en één spandoek bij haar thuis. Om 10.00 uur zijn we begonnen en om half 5 waren we pas klaar. Ik wist niet dat het zoveel tijd in beslag zou nemen. Maar ze zijn af en het was erg leuk om te doen. Nu hopen dat de mannen de spandoeken ook leuk vinden.

Nog een paar dagen te gaan

We zitten nu een paar dagen voor de thuiskomst. Een paar weken geleden voelde het dichterbij dan op dit moment. Momenteel ben ik er niet echt mee bezig dat hij snel thuis zal zijn. Af en toe denk ik er aan en dat vindt ik het ook erg spannend. We hebben elkaar 5 maanden niet gezien, er is zoveel veranderd in de tussentijd. Maar ik kijk er ook heel erg naar uit om mijn man weer vast te kunnen houden en samen verder te gaan met ons mooie gezinnetje.

Nog een paar nachten alleen slapen en dan zal ik mijn bed weer moeten delen, maar dit doe ik met super veel liefde! Vijf maanden apart van elkaar leven is lang genoeg geweest. Op naar weer een mooie tijd samen  ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.