Inspiratie Spelen en leren

Gratis schoolbox 

Zo leuk! Bij Top1Toys kun je een Gratis schoolbox ophalen. Je moet wel eerst de gratis schoolbox aanvragen via het formulier én er moet dus een Top1Toys bij je in de buurt zijn. De box is aan te vragen voor kinderen die voor het eerst naar de groep 1 gaan óf momenteel in groep 1 zitten. Elynn is met haar derde jaar al begonnen en in eerste instantie kon ik haar startdatum niet doorgeven. Hij ging wel terug tot 2016, maar niet ver genoeg voor haar datum. 

Toen ik dit in eerste instantie doorgaf, was de reactie van Top1Toys dat er ergens een grens getrokken moest worden. Ik word dan een klein beetje opstandig. Prima dat er een grens is hoor, maar dan moet je niet zeggen dat het voor alle kinderen in groep 1 is. Later zag ik op Facebook dat mijn zusje met een zelfde soort opmerking had gemeld dat ze hem niet kon bestellen. Daarop werd gereageerd dat het aangepast zou zijn. Dus hebben we hem alsnog aan kunnen vragen. Eén van de dichtstbijzijnde Top1Toys is voor ons in Winschoten en daar moest ik woensdag toch naar toe.

Afhalen gratis schoolbox

Je ontvangt na de aanvraag een mail met afhaalgegevens, met daarin een persoonlijke code. Met deze code kun je schoolbox afhalen in de winkel. Je kunt de mail uitprinten, maar kunt hem natuurlijk ook gewoon op je telefoon laten zien. Ik was erg nieuwsgierig, maar het was wel zo aardig om Elynn hem zelf uit te laten pakken. Dit soort boxen vind ik alleen daarom al zo leuk, net het Kerstpakket waar je ouders vroeger mee thuis kwamen. Je weet dat je een deel leuk vindt en dat je aan een deel niks zult hebben, maar de verrassing zit hem in wat en hoeveel. Wil je dat gevoel houden, dan moet je zeker niet verder lezen.

Inhoud gratis schoolbox

De inhoud verraste me aangenaam. Weinig reclame, een interessant aanbod voor Plopsa én mijn dochter houdt van puzzelen en Finding Dory! Ook de strijkkralen zijn erg goed aan haar besteed. Met de puzzel ging ze meteen super geconcentreerd aan de slag, in no-time had ze hem in elkaar, zo schattig.

gratis schoolbox

Ook de jojo zal ze veel plezier aan beleven, ze verzint, samen met Thomas, met het meest uiteenlopende speelgoed, de meest bijzondere spelletjes en avonturen. Soms spelen ze hele levels uit hun computerspelletjes na en verzinnen er met hun fantasie de meest verschillende levels en uitdagingen bij. De verrassingen in de zakjes, laat ik ook even een verrassing. Wel zo leuk toch? De reclame heb ik gewoon helemaal maar laten zitten.

Met de bonnen voor Plopsa krijg je € 5,00 korting per gekocht ticket. Even opletten dat het niet voor tickets in de voorverkoop is en maximaal 5 tickets (een keer niet vier, top!) per bon gekocht kunnen worden. Meestal heb je niet veel aan dit soort bonnen, omdat de einddatum heel dichtbij is, maar deze bonnen zijn geldig tot en met 05-01-2020, voor die tijd komen wij zeker met onze drie kinderen bij Plopsa, die in Coevorden is hier dichtbij immers.

Heb jij de gratis schoolbox al aangevraagd en gehaald? Wat vond jij er van? Natuurlijk ben ik erg nieuwsgierig of er hetzelfde in zat. Ga je hem nog aanvragen, dan veel plezier er mee ♥ Het kan nog steeds!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Lisette zegt:

    Ik denk dat die van mij al unboxed was toen we m kregen… viel me tegen! Er zat qua speelgoed een puzzel in, die erg in de smaak viel. En een plastic dingetje waarvan we geen idee hebben wat het is. Ook nog zulke dingetjes die je aan je spaken kan doen van je fiets en dat dat dan geluid maakt. Dat was het. Ik vond het best een beetje karig… helemaal als ik die verhalen van anderen hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.