Geboorteaankondiging
Ouderschap

Geboorteaankondiging

Hoe laat je iedereen weten dat de kleine geboren is? Met een geboortekaartje natuurlijk. Maar ook voor de buurt wilde ik een leuke geboorteaankondiging. Bij Thomas hadden we zo’n gecrashte ooievaar en vlaggetjes. Zo lief geregeld door de ouders! Het was dus heel leuk thuis komen uit het ziekenhuis zo!

Ook bij Elynn had de familie er werk van gemaakt! Er hing onder anderen een roze ‘het is een meisje’- vlag uit. Heel leuk als het geregeld is, maar dit keer wilde ik de geboorteaankondiging graag zelf regelen. Schuld van de buren ; ) De buren hadden met een letterbanner de naam op hun raam gemaakt bij de geboorte van hun jongste. Naam en geboortedatum op het raam. Dat vond ik zo leuk! Daar wilde ik ook voor gaan.

Geboorteaankondiging met een raamsticker

Ik ging online op zoek naar de mogelijkheden en natuurlijk kwamen de leukste dingen voorbij. Uiteindelijk kwam ik op de site van Kim, Naamelijk.nl, daar werd ik het meest hebberig! Wát een ontzettend leuke gepersonaliseerde cadeautjes. De site straalt betrokkenheid en een persoonlijke benadering uit. Alle producten worden met de hand en met liefde gemaakt. Voorafgaand aan de geboorte hadden we heel fijn contact. Dat gaf meteen heel veel vertrouwen.

Als geboorteaankondiging koos ik voor de naamsticker voor op het raam. Deze met pijlen vond ik het meest stoer en ik heb iets met pijlen, er staat niet voor niets een op mijn arm. Gewoon blauw vond ik zo gewoontjes. Gezien zeegroen terugkomt in zijn slaapkamertje én in zijn gehaakte babydeken, werd dat de kleur. We hadden het er niet over gehad of de sticker voor binnen (want in spiegelbeeld) of voor buiten moest zijn. Dat is iets waar je dus wel even om moet denken wanneer je de raamsticker bestelt.

Raamsticker en houten huisje met naam

Ik ontving behalve de geboorteraamsticker ook een houten huisje met zijn naam. Het blijft zo bijzonder dat zijn naam uitgesproken wordt en overal op mag staan en zichtbaar mag zijn. Voor het houten huisje met naam had ik een speciaal doel. Dát lees je straks. De bestelling werd snel (we wilden het zo snel mogelijk van het raam schreeuwen immers) en heel goed verpakt geleverd. Het uitpakken was een feestje, ook al weet je wat er in zit, het blijft een verrassing hoe het er in het écht uit ziet. In dit geval nog mooier, ook de stoere zeegroene kleur van de raamsticker!

Geboorteaankondiging

Het bevestigen van de sticker wijst zich vanzelf, dankzij de duidelijke plakinstructie. Onthoud alleen goed of je een sticker voor binnen of buiten hebt besteld. De letters lieten makkelijk los van het transferpapier, zonder te scheuren. Het eindresultaat is te mooi om ooit weg te halen eigenlijk. Het lettertype vond ik ook heel mooi bij de naam Finn passen. De sticker had de perfecte grootte voor op ons raam en was goed zichtbaar. We hebben er ontzettend veel positieve reacties op gekregen, zo leuk!

Houten huisje met naam

Voor de geboorteaankondiging op Instagram, maakte ik gebruik van het houten huisje met naam. Ze zijn zo ontzettend mooi én stoer. Op de foto ben ik nog steeds enorm trots. Vanwege het kind uiteraard, maar ook door de kleuren op de foto in combinatie met het robuuste van het houten huisje!

Geboorteaankondiging Instagram

Ik ben nog steeds een beetje trots op deze foto! Mooie kleuren, het prachtige huisje, mijn gehaakte deken én een prachtig kind! Met mijn voorliefde voor persoonlijk en attent, ben ik fan van Naamelijk. Je kunt er namelijk (zag je wat ik daar deed), niet alleen terecht voor kinder- en babycadeautjes. Ook voor doop, vrijgezellenfeest of een leuk cadeau als iemand gaat samenwonen kun je bij Kim terecht. Organiseer jij trouwens binnenkort een babyshower, zou ik ook zeker een kijkje nemen!

Hoe hebben jullie je huis versiert ter ere van de geboorte van jullie kleine of werden jullie verrast met een (bont) versierd huis ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. Annabel zegt:

    Erg leuk! Mijn broertje en zusje hebben dit voor ons geregeld. Op het raam was Liselotte’s naam geplakt met plaatjes van het geboorte kaartje (takje met bloesem en de ooievaar). Een mooie geboorte krans hing op de deur met roze waterschoentjes en roze strikken van tule. Binnen hingen er allemaal vlaggetjes ✨ Waren heel blij met alles! En de raamsticker heeft er ook nog lang gehangen.

  2. Toen wij thuiskwamen hingen er al vlaggetjes aan de schutting, en hoera een jongen sticker op de ruit. Verzorgt door mijn schoonzus.
    Patricia onlangs geplaatst…Baby producten: welke dagelijkse zaken wil jij getest zien?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.