Home LIFESTYLE Hangloose Baby en BONTOY Friendimal

Hangloose Baby en BONTOY Friendimal

by Marjo
Hangloose Baby en BONTOY Friendimal

Soms krijg ik berichten in mijn mailbox over nieuwe producten voor kinderen, die ik graag met jullie deel! Ze zijn soms zo leuk dat mijn eierstokken weer gaan klepperen en ik bijna HET gesprek met mijn man ga voeren. Welk gesprek, vraag je? Het gesprek over ‘kindje erbij’. Dat gesprek. Dit keer door Hangloose Baby en BONTOY Friendimal!

Want wat dacht je van chillen in een hangmat of rijden op een walvis? Innovatief speelgoed, ik houd er van en elke manier om een baby te laten ontspannen is een goed idee in mijn boek.
Waar ontspannen voor volwassen net zo belangrijk is maar waar de meeste volwassenen bewust tijd voor moeten nemen, lijkt het voor baby’s vanzelfsprekend. Eat. Sleep. Poop. Repeat. Simpel toch? Toch verwerken baby’s tijdens het slapen hun dag, een ontspannen baby is een rustige baby en een ontspannen baby is een relaxte mama.

Hangloose Baby en BONTOY Friendimal

Chillen in een hangmat – Origami-hangmat voor baby’s

Chillen in een hangmat of rijden op een walvis

Hangloose Baby is een boxkleed en hangmat in één. Dit zachte en stevige design-boxkleed bestaat uit verschillende lagen en materialen. Hangloose Baby geeft je baby veel comfort dankzij de originele vormgeving. De speciale stiklijnen zijn geïnspireerd op de Japanse papiervouwkunst origami. Hierdoor kan de bovenlaag op verschillende manieren worden omgevouwen voor extra steun. Hangloose Baby is als hangmat zwevend in de box te gebruiken voor baby’s van nul tot vier maanden, totdat de baby zich zelfstandig kan draaien en oprichten.

Hangloose Baby kan jaren mee

Chillen in een hangmat of rijden op een walvis

De maat van het kleed is 80 bij 100 centimeter. De hangmatfunctie is al te gebruiken bij boxen met een binnenmaat vanaf 72 bij 86 centimeter. De bovenlaag van de hangmat heeft altijd een bijzondere unikleur, de onderzijde heeft altijd een frisse kleur met een illustratief patroon. Nu lijkt het alsof de Hangloose heel even te gebruiken is, maar na de hangmatfase kan Hangloose als box- of speelkleed binnen of buiten nog jaren mee.

Rondrijden op een walvis

Een BONTOY Friendimal loopwagen is superleuk. Wie wil er niet op de rug van een walvis door het huis rijden? De wagentjes zijn er in het blauw, oranje, roze en groen. Het bijzondere is dat ze zo geruisloos zijn als een vis onder water. Dat is te danken aan de oersterke, geluidloze wieltjes. De loopwagen is daardoor gemakkelijk duw­ en stuurbaar. Zo kan je kind uren spelen zonder iemand te storen. En botsen is geen probleem want het materiaal is shockbestendig.

Chillen in een hangmat of rijden op een walvis

Veiligheid en Goed doel

Vanzelfsprekend is de veiligheid gewaarborgd: zowel qua ontwerp als materiaalgebruik voldoet de BONTOY Friendimal aan strenge, internationale veiligheidsnormen en ontving het recentelijk nog een European CE Certification.

BONTOY steunt de Whaleman Foundation, de vereniging die zich inzet voor de strijd tegen dolfijnen­ en walvissenjacht.

Hangloose Baby is verkrijgbaar in de babywinkels. Adviesprijs € 89. BONTOY Friendimal is verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en webshops in de kleuren oranje, blauw, roze en groen. Advieswinkelprijs € 99,95. 

 

Hangloose 320x100 GIF

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Kleine Prinses 10 juli 2016 - 11:10

hihi zo leuk !
Kleine Prinses onlangs geplaatst…1 jaar na mijn gastric bypassMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.