Happy Fri-YAY shoplog Xenos, Kruidvat en Wibra
Shoppen

Happy Fri-YAY shoplog Xenos, Kruidvat en Wibra

Het nadeel van bijna niet meer in stenen winkels komen, is dat ik me bijna niet in kan houden wanneer ik er wel ben. Ik zie zoveel leuks! Daarnaast zit ik ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang. Dus als ik als echte cheapass dan ook nog goedkoop kan shoppen ben ik een blij ei. Met drie kinderen worden de uitgaven als vanzelf meer, dus wanneer ik kan besparen, doe ik het graag. 

Op vrijdag is René vrij en nu tijdens mijn verlof, ik ook. Ook Elynn heeft nog een vrije dag. Vanmorgen konden en gingen we met z’n viertjes op pad. We hadden helaas, tussen Finn’s flessen en ons langzaamaan, maar een uurtje. Goed voor de portemonnee, maar voor mij iets minder, helemaal toen we bij de Wibra waren, maar daarover later meer. Ook de gekleurde stippen bij Xenos deden iets met me. Minder voor de portemonnee.  Iets met blauw 50% korting en geel 70% of net andersom. Tja, en Kruidvat, die hebben altijd van die koopjesstellingen en van die bakken met aanbiedingen voor en door de winkel.

Happy Fri-YAY shoplog Xenos, Kruidvat en Wibra

De winkels die we bezochten zijn van zichzelf al redelijk goedkoop, dus wanneer er sale is, kan ik mijn geluk niet op. Nu weet ik natuurlijk best dat wanneer je dingen koopt, omdat ze goedkoop zijn, maar je ze niet nodig hebt, je nog duur uit bent. Maar hé, het mag ook best wel eens leuk en voor de heb. Behalve de stickers bij Xenos en de stellingen bij Kruidvat, waren de opruimingsstickers bij Wibra ook niet te missen. Wat ik shopte? Zie hier mijn Happy Fri-YAY shoplog Xenos, Kruidvat en Wibra op de vrijdagmorgen.

XENOS

We gingen naar het centrum, omdat ik een barstje in mijn telefoon heb. Gevallen uit de draagdoek helaas. Op het boodschappenlijstje stonden een screenprotector en een dubbel telefoonhoesje. Handig qua veiligheid en bescherming en ook wel praktisch voor bankpasjes. We gingen weg met…

Happy Fri-YAY shoplog Xenos, Kruidvat en Wibra

• gelukkig wel de screenprotector waar we voor kwamen. Helaas vind ik het achteraf maar niks. Dus eentje ligt in de prullenbak en de andere in de la om daar nooit meer uit te komen

• mijn e-mail onderteken ik altijd met ‘Lieve groetjes’, misschien niet meteen super professioneel, wel wie ik ben. Deze stempel kon ik dus niet laten liggen. Met 50% korting wat deze maar vijftig cent! Nu mintgroen een klein deel van mijn website is, kwam het stempelkussen met die kleur goed van pas. Ik vind het leuk om winactie artikelen die ik zelf verstuur extra leuk in te pakken. De stempel kan me daarbij helpen

• de bruschetta is hier al een tijdje op en is zo handig. In een dressing voor de salade, op een tosti met kaas of in de marinade voor bloemkool. Ideaal potje kruiden

• ik ben niet zo’n buitenzitter, het is me snel te warm helaas. Wanneer ik buiten zit, doe ik dat het liefst met gezelschap, een spelletje, een wijntje én wat lekkers. Dit dienblaadje vond ik heel geschikt voor bijvoorbeeld stokbrood en tapenade of wat verschillende kleine hapjes

• hoeveel ik ook van zwart houd, ik kan ook nog steeds kinderlijk blij worden van roze spulletjes. De flamingo trend mocht op zich best aan mij voorbij gaan, maar dit tafelkleed voor buiten gaf me best een tropisch gevoel en het telefoonhoesje schreeuwde naar me als het koekje in Alice in Wonderland

• de cottonball-lights zijn voor aan Elynn haar bed. Via Coolgift had ik een set gekregen, maar deze bleken niet geschikt voor dit doeleinde. In een later blog lees je daarover meer. Ook had ik per ongeluk de verkeerde doorgeven dus had ze geen roze balletjes. Dat heb ik nu goed gemaakt

Kruidvat

Hier heb ik door tijdgebrek niet heel veel gescoord helaas. We gingen voor een tandenborstel voor Elynn en namen niet veel extra’s mee:

Happy Fri-YAY shoplog Xenos, Kruidvat en Wibra

• vorige keer had ze een tandenborstel met Klaasje, want die was roze. Dit keer ging ze ‘voor de donkere’. In de winkel moest ik nog even op zoeken hoe ze ook al weer heet. Weet jij het?

• ik had bij HEMA dit soort simpele slippers meegenomen, maar die waren te klein en ik ben ze vergeten te ruilen. Gelukkig kan ik daar vast wel iemand blij mee maken. Deze kostten maar € 1,29 en dat vond ik echt een koopje

• wat voor bobbypins geldt, geldt voor mij ook bij elastiekjes, ze zwerven overal, maar als je ze nodig hebt kun je ze niet vinden. Nu mijn haar langer wordt, gooi ik het vaak snel in een messy bun en daar zijn deze rekkers ideaal voor. Ze kwamen op 50 cent

• Sneeuwwitje was de beloning voor Elynn omdat ze in elke winkel geweldig luisterde, niet enorm zeurde en lief was #loedermoeder

WIBRA

Bij de Wibra had ik echt heel graag langer willen shoppen. Ik kwam er achter dat er nog iets teveel 116 en 122 in Thomas zijn kast ligt qua bovenkleding en in Elynn haar kast ligt genoeg, maar eigenlijk vind ik niet alles meer mooi. Op de planning voor volgende week staat dus ook weer het uitzoeken van de kasten. Achteraf had ik dus graag nog even voor de oudsten gekeken.

Happy Fri-YAY Wibra

Shirtjes voor Finn

Finn schoot ineens van maat 50/56 naar 62 en sommige shirtjes in maat 62 houden al niet over. Daarom wilde ik sowieso graag nog een paar shirtjes in maat 68 er bij. De shirtjes kostten €2,- per stuk en ik had vast wel meer leuke kunnen vinden, maar ja, de tijd hè. Gelukkig kon ik deze snel in de goede maat uit het rek vissen. Mocht het toch iets langer duren voor hij ze past, dan kunnen shirtjes ook prima met een vestje of wimpers met lange mouw. Ze zijn hiermee dus altijd een goede aanvulling op de garderobe.

Happy Fri-YAY shoplog Xenos, Kruidvat en Wibra

De laatste tijd zie je voor mijn gevoel steeds meer oranje terug in de kindermode en ik houd er van, toch is het hawaii achtige shirtje mijn favoriet. De helderheid van de kleuren was alleen moeilijk op foto te krijgen vandaag.

Black will be black

‘ I’ll stop wearing black when they invent a darker color’.

Dit rokje kon ik dus niet laten hangen. Ik kwam er achter dat ik niet heel veel kleding heb voor als het echt warm is. Ook pas ik nog niet weer alles wat ik wel heb. Het is dus fijn dat ik de kleding voor ‘maatje nu’ wat goedkoper shop. Ik hoop het niet voor altijd te kunnen dragen immers.

Happy Fri-YAY shoplog Xenos, Kruidvat en Wibra

Dit rokje past precies bij mijn stijl en ik kan hem ook prima dragen met panty’s, dus hij kan het hele jaar door. Dat vind ik zo fijn. Hij kostte wel 5 euro. Ik nam ook nog een shirt mee, maar die was helaas te klein.

Ben jij ook zo’n fan van deze winkels? Wat is het laatste dat je er kocht? Welk item uit dit shoplog vind je het leukst  ♥

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Wat een super leuk rokje zeg! Ik ga denk ik ook maar even bij de Wibra kijken, zag dat ze hier uitverkoop hebben toen ik er langs fietste
    Laura onlangs geplaatst…Action Glow & Highlights Palette (ABH Glowkit Sweets & Moonlight Dupes)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.