Ik hou van dino's
What's new

Ik hou van dino’s

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn we vorige week naar Dinopark Tenaxx geweest. Daar zijn de dino’s op ware grootte nagemaakt en kun je veel over de dinosaurussen, hun leefgebied en kun kenmerken leren. Toeval bestaat niet denk ik, want diezelfde dag ontving ik een persbericht over een ontzettend leuk dinoboek.

Een educatief boek over dino’sIk hou van dino’s van Roger Priddy. Welke dinosaurus is het grootst? Wie rent het hardst en welke dino kan vliegen? Het blijft leuk om er over te leren en de antwoorden te weten. Je kunt de antwoorden op die vragen nu ontdekken in dit spannende, leerzame kijkboek waarin deze eeuwenoude reuzen weer tot leven komen.

Ik hou van dino’s

De realistische afbeeldingen nemen kinderen mee in de wereld van de dinosauriërs. Bij elke dino staan specifieke kenmerken vermeld om deze oude reuzen goed van elkaar te leren onderscheiden. Het boek is geschikt voor kinderen van drie tot zeven. De stripachtige vormgeving geeft het boek een gevaarlijk stoere look en maakt het ook aantrekkelijk voor een iets oudere doelgroep.

Het dinosaurusboek – van A tot Z

In oktober 2017 komt er nog een geweldig dinosaurusboek van de pers, met daarin alles wat je altijd al over dino’s wilde weten.

Ik hou van dino's

Het is een visueel woordenboek met een kleurrijke parade van de meest opwindende dinosaurussen die ooit geleefd hebben.

Van Abelisaurus tot Zizhongosaurus. Duik in deze wereld en ontdek de grootste, kleinste en snelste dinosaurus. De dino’s marcheren op alfabetische volgorde over elke spread en worden afgebeeld op schaal. Kinderen kunnen leren hoe ze de namen moeten uitspreken, de betekenis achter de namen ontdekken en van alles leren over de verschillende vormen, maten en wat ze aten. Het boek bevat ook spreads over andere prehistorische dieren, van zeedieren tot vliegende reptielen. 

Een kleurrijk, leerzaam en stoer boek met gedetailleerde informatie en een inspiratie om nieuwsgierig te zijn en te blijven!

Bizar toch? Het dier is uitgestorven, maar de nieuwsgierigheid naar de dieren en hun leven leeft voort ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Ik vind dinosaurussen ook interessant. Misschien ook omdat ze zo enorm groot zijn en daardoor overweldigend.
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoeveel apps heb jij op je smartphone?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.