Ladiesbeurs, Kerstbuffet en een gekke werkdag
Persoonlijke verhalen

Ladiesbeurs Kerstbuffet en een gekke werkdag

Het was weer een bijzondere week met een paar strikjes+, momenten die er echt uitsprongen! De week begon met de allerlaatste voorbereidingen voor de Ladiesbeurs in buurtcentrum Dukdalf. Een keer een thuiswedstrijd leuk! Op het laatste moment besloot ik dat er nog een paar nieuwe dingetjes bij moesten. Wat extra haarbanden, een rompertje, iets meer knipjes. Tuurlijk, tijd zat, het was niet alsof het de week van de kerstbuffetten op school was of zo, toch?

Leuk zijn ze wel geworden, maar dat zie je in een ander artikel. Nou ja, dit rompertje wil ik jullie niet onthouden. Het roze shirtje is één van mijn favorieten & eronder zie je mijn tafel. Wat was het een heerlijke avond! Het was even schrikken, de tafel was kleiner dan verwacht. Gelukkig kon en mocht ik creatief omgaan met de ruimte en werkte mijn lieve buurvrouw daar van harte aan mee. Verder heb ik hele leuke mensen ontmoet, waaronder dus die enthousiaste lieve buurvrouw.  Bianca van ParfumsBianca, en heb ik heerlijk bijgekletst met oude bekenden, Facebook-volgers ontmoet, enthousiaste reacties gekregen en het één en ander verkocht. Op naar de volgende keer!

Ladiesbeurs, Kerstbuffet en een gekke werkdag

Kerstbuffetten

Met twee schoolgaande kindjes waren er de vorige week ook twee buffetten. Een middagbuffet voor de peuter en een diner voor de kleuter. Allebei op hun kerstbest, zo lief! Ik heb genoten.

Pollewop begon heel bescheiden en liep met één poffertje, één knakworstjes of één stokbroodje op haar bordje weer naar haar plekje. Tot na een tijdje, toen liep ze met een leeg bordje in de ene en een stuk of vijf worstjes in de andere naar de tafel. Daar legde ze de worstjes op het bordje en beginner smullen. Ik genoot. Tussen de worstjes en poffertjes door kwam ze mij kusjes brengen. Ik smolt.

Ladiesbeurs, Kerstbuffet en een gekke werkdag

Muppet’s buffet was ook super schattig. Ik ben nog onder de indruk van alle kindjes! Een hele week moesten ze bijna wachten, toen nog een middagje vrij, dus weer wachten en dan zo lief geduldig zijn als je op de avond zelf nog moet wachten tot iedereen er is. Geweldig! Iedereen zag er feestelijk uit. Het eten was heerlijk en de kinderen en andere ouders/juffen waren erg gezellig. Lekker eten, lekker kletsen. Een geslaagde avond. Precies waarom ik klassenouder ben.

Gekke werkdag

Ladiesbeurs, Kerstbuffet en een gekke werkdag 

Hoezo? Nou in verband met een complete renovatie en verhuizing was dit de laatste werkdag op onze oude plek. Er was maar plek voor acht mensen van onze afdeling, alleen de helpdesk was bemenst. Best een gek idee. Om ons heen lege kantoren of collega’s van andere afdelingen die nog even voor één dag een plek nodig hadden. Er tussendoor, de mensen van ICT die computers en toebehoren weghaalden. Beetje vaag, erg bijzonder, heel gezellig.

We hebben als afscheid lekker een foute-vrijdag-kerst-lunch gehad, briljant bedacht door twee collega’s en lief gehaald door één van de twee, waarvoor nog dank! Al met al een dus een hele fijne week, met hele fijne mensen!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.