botanical beer love ale lowlander HEMA
What's new

Love Ale van Lowlander

Eigenlijk was ik helemaal geen bier liefhebber, maar als je getrouwd bent met een Craftbeer liefhebber, ontkom je er niet aan. Je proeft eens wat en dan blijkt dat er combinaties zijn die gewoon lekker zijn. Voor een gewoon pilsje hoef je me niet wakker maken, een goede Wild Ale of Cider gaat er inmiddels wel in. Ook het tompouce bier van HEMA en Lowlander beviel prima. En nu is er de Love Ale van Lowlander die exclusief bij HEMA verkrijgbaar is!

Het was al ontzettend knap dat Lowlander de essentie van de tompouce gevangen had in bier. Het friszure van framboos, het romige van de banketbakkersroom. Ik heb ervan genoten. Dat maakte dat ik extra benieuwd was naar deze Love Ale met lustopwekkende ingrediënten. De Lowlander Love Ale (5% alc.) is gebrouwen met zoete, sensuele aardbei, geurige roos en als speciaal ingrediënt; damiana.

Love Ale van Lowlander – De rechterhand van Cupido

Damiana is een eeuwenoud aromatisch kruid, geliefd om haar dromerige, gelukzalige werking. Het biertje is onweerstaanbaar flirterig en fruitig met een bloemige afdronk. Je kunt dus stellen dat deze afrodiserende ingrediënten jouw seksuele hartstocht naar een hoger niveau tillen, perfecte aanvulling op jouw Valentijnsdag.

“De verschillende kruiden, specerijen en fruit zorgen niet alleen voor een natuurlijk lekkere, verfrissende smaak , maar bewijzen ook wat voor bijzondere, lustopwekkende werking ze kunnen hebben. Om de liefde te vieren, onderzochten we verschillende botanicals die voor vlinders in de buik zorgen. Al snel stuitten we op een mooie combinatie van natuurlijke afrodisiaca die niet alleen onweerstaanbaar lekker smaken, maar ook nog eens zorgen voor wat extra stimulans.” – Frederik Kampman, Chief Botanical Officer Lowlander.

Ingredienten Love Ale van Lowlander 

De aardbei is het symbool van Venus, de Godin van de liefde, schoonheid, verlangen en seks. Dankzij de verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten die aardbei rijk is, wordt de doorbloeding en de aanmaak van oestrogeen extra gestimuleerd, wat weer helpt bij het onderhouden van een gezond seksleven. Daarnaast maakt de aardbei het bier verrassend sappig en subtiel zoet.

botanisch bier lowlander love ale HEMA

De roos staat symbool voor liefde en verlangen, en wordt daarom op dagen als Valentijnsdag vrijwel nooit overgeslagen. De legende zegt dat deze natuurlijke afrodisiac pleziercellen in ons lichaam activeert, waardoor we tevens opgewonden kunnen raken. In het bier herken je de roos terug als een licht kruidige, sensueel bloemige aroma die je vooral in de afdronk zult proeven.

De damiana heeft een gelukzalige werking en helpt je om ultiem te ontspannen. Het perfecte ingrediënt om in de stemming te komen. Dankzij de spannend scherpe en verwarmende smaak van deze relatief onbekende, maar fascinerende botanical, ga je met de Love Ale door iedere hartstochtelijke emotie van verlangen heen.

Een tip van de brouwer en de seksuologen Met Twee; of je het biertje nu gebruikt op Valentijnsdag met je partner, of ter ondersteuning van een fijn intiem selfcare moment voor jezelf, Lowlander Love Ale is heerlijk bij een lustopwekkende maaltijd als een pittige Oosterse Ceviche of oesters. Pak heerlijk uit deze veertiende februari en maak er een complete verwennerij van!

Lowlander Botanical Beers

Lowlander Botanical Beers staat bekend om hun natuurlijk lekkere bieren, gebrouwen met kruiden, specerijen en vers fruit, ofwel botanicals.

Elk van de botanisch gebrouwen bieren heeft een uniek verhaal en unieke smaak. Lowlanders “Chief Botanical Officer” Frederik Kampman werkte jaren in brouwerijen en gin- en jenever distilleerderijen, zowel in Nederland als over de grens. “Toen ik terecht kwam in de wereld van distilleren werd ik gegrepen door de vele kruiden en specerijen die werden gebruikt. Als bierliefhebber maakte me dat nieuwsgierig naar wat deze botanicals aan bier zouden kunnen toevoegen”. En zo ontstond het idee voor Lowlander.

❥ De Love Ale is geen samenwerking dit keer, maar de Love Ale is exclusief verkrijgbaar bij HEMA. Online bestel je een speciaal pakket Love Ale met drie flesjes voor acht euro. Voor een los flesje van €2,50 ren je naar jouw eigen HEMA!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.