magisch Kids Weekend bij Kinepolis met ONWARD
Inspiratie Travel What's new

Magisch Kids Weekend bij Kinepolis met ONWARD

Her en der zie ik berichtjes voorbij komen met de vraag: “Wat geef je een kind”. Niet alleen omdat de cadeau inspiratie voor kinderen ver te zoeken is, omdat er zoveel kinderspeelgoed te verkrijgen is. Ook omdat de kinderen van tegenwoordig veel hebben. We leven nou eenmaal in een consumptiemaatschappij. Ook lijkt de trend bij kinderen, beter verwend dan verwaarloosd, te zijn. 

Maar (vanaf ongeveer drie jaar) kun je ook heel goed een belevenis cadeau geven aan een kind. In december zijn we bijvoorbeeld met Finn, die ook toen nog geen drie was, naar de dierentuin geweest. Samen met opa en oma. Nu staan we vaak voor zijn wereldkaart op canvas de dieren te benoemen. Nog heel vaak begint hij dan over het bezoek aan de dierentuin. Hij kan nog precies vertellen wat hij gezien heeft, wie er mee waren én over de muziek die hij hoorde. Ook weet hij nog precies het mooie verhaal over de savanne in beeld en geluid. We waren in Wildland tijdens Wildnights en dan zijn er veel extra bezienswaardigheden. Het is zo mooi om te zien hoe vol hij er nog van is.

Belevenis cadeau geven aan een kind

Er zijn zo veel verschillende belevenissen cadeau te doen aan een kind. Belevenissen om te genieten, maar ook uitstapjes voor kinderen waar veel van te leren is. Uiteraard hoeft het niet altijd alleen voor een verjaardag te zijn en kun je de belevenis aanpassen aan het budget. Je hoeft tegenwoordig niet eens ver te zoeken naar onwijs leuke gratis uitjes! Heb jij wel eens aan een bezoekje aan de bioscoop gedacht?

Magisch Kids Weekend bij Kinepolis

Een leuk uitje voor kinderen vind ik het Kids Weekend bij Kinepolis. Behalve het kijken van de film heb je nét iets extra’s tijdens zo’n weekend in de bioscoop speciaal voor kinderen. Komend weekend staat het Magisch Kids Weekend bij Kinepolis in het teken van ONWARD van Disney/Pixar. Vanaf vandaag draait de film in de bioscoop en Kinepolis organiseert komend weekend (7 en 8 maart), daarom een nieuw Kids Weekend dat volledig in het teken staat van deze magische film. Kinderen kunnen toverstaffen maken, knutselen, kleuren en natuurlijk genieten van deze avontuurlijke film.

Disney en Pixar film “Onward”

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers, die een bijzondere en avontuurlijke zoektocht beginnen om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae – het team achter Monsters University.

Kinderactiviteiten

Tijdens het speciale Kids Weekend dat de bioscoop op 7 en 8 maart organiseert, zijn er verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Onward-sfeer. En na de film krijgen alle kids ook nog een leuk presentje!

 magisch kinepolis kidsweekend onward disney pixar magisch Kids Weekend bij Kinepolis met ONWARDTickets zijn te koop via de Kinepolis website en bij de kassa van jouw Kinepolis bioscoop. In Breda komt er ook nog een Onward GIF-Booth te staan op zaterdag, waar je een eigen magisch gifje kunt maken!

Praktische info magisch Kids Weekend bij Kinepolis met ONWARD

  • Wat: Kids Weekend: Onward
  • Wanneer: zaterdag 7 en zondag 8 maart
  • Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur.
  • Speelduur: 103 minuten
  • Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer
  • Meer info

Leuk! Mar-JoYa mag 1x een familie ticket* (4 personen) weggeven! Hoe je kans maakt? Eenvoudig; laat in een reactie op het Facebookbericht weten dat je heen zou willen dit weekend! Het is een korte winactie, ik wil vrijdag 6 maart 2020 de winnaar bekend maken!

*Breda is van de winactie uitgesloten.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.