mini mama swap
Reviews Shoppen

Mini Mama Swap

Wat zou ik graag wat meer attent willen zijn! Ik weet eigenlijk altijd precies wie, wanneer jarig is en een kaartje zou moeten hebben. Dingetjes in de brievenbus zijn nog steeds leuker dan via Facebook of welk ander digitaal medium feliciteren ook, vind ik. Het gebeurd steeds minder, maar hoe leuk is het om de brievenbus te openen en dan iets totaal onverwachts te vinden. 

Net zo leuk of misschien wel leuker vind ik het om zoiets voor een ander te doen. Ik ben dus alleen niet attent genoeg. Vaak besef ik me een aantal dagen na de bewuste datum dat het alweer zo ver geweest is, dan vind ik het zo suf om alsnog iets te doen. Geven en ontvangen, heerlijk. Niet alleen voor een verjaardag, ook juist onverwacht, als er niets is, gewoon even laten weten dat je aan iemand denkt. Fijn is het dat het door een webshop als Kaartwereld.nl net wat makkelijker gemaakt wordt.

Mini Mama Swap

Een Mama Swap met mamabloggers is ook zoiets. Dankzij het bloggen heb ik zulke lieve, leuke mensen leren kennen. Super leuk dat er dan binnen een samenwerking de mogelijkheid is om met een paar van zulke lieverds samen te werken. Linda van Mamaliefde kwam met het idee voor een Mini Mama Swap. Eentje die mede mogelijk werd gemaakt door Kaartwereld.nl! Leuk! We zijn op zoek gegaan naar twee deelnemers er bij en dat is gelukt:  Laura van lauracollin.nl en Marijke van MMopvrijdag. Als je wilt weten wie ik had en wat ik uitgekozen heb, neem dan vooral een kijkje op hun blogs!

Uitvoering

Ontzettend enthousiast zijn we via een ander site online lootjes gaan trekken, hebben we verlanglijstjes gemaakt en konden we aan de slag. We hebben allemaal gezorgd dat het uiteindelijk uiterlijk zaterdag bezorgd werd. Voor 19.00 uur besteld is de volgende dag in huis, maar je kunt ook zelf een verzenddatum invoeren. Handig als je dus niet zo attent bent, je kunt het van te voren inplannen! Het bestellen zelf werkt ook heel eenvoudig.

Mogelijkheden

Er is ontzettend veel keus in kaartjes, voor elke gelegenheid. Je kunt ook zelf kaarten maken met eigen foto’s en naar eigen ontwerp! Dat wil zeggen dat je de kaart kunt opleuken met teksten en afbeeldingen. Wil je meer dan één kaart bestellen? Maak dan de eerste helemaal af en leg deze in je brievenbus. Hierna krijg je de optie of je er nog eentje wilt maken of wilt afrekenen. Niet bang zijn om verder te klikken dus, je hebt nog de kans.  Qua cadeautjes hadden wij dus elkaars verlanglijstje, maar er is voor ieder wat wils. Man of vrouw, groot of klein. Omdat we allemaal verschillende dingen op het lijstje hadden staan, was het in ieder geval nog wel steeds een verrassing wat je kreeg. De pakjes lagen hier donderdag al, maar zaterdagavond gingen we uitpakken, dat was nog knap lastig. Elke keer langs de pakjes lopen en dan niet mogen spieken. Nieuwsgierig naar wat de ander had uitgezocht.

Mama Swap: Wat ben ik verwend! 

Er is zoveel zorg en aandacht besteed aan mijn cadeautjes! Als eerste opende ik de enveloppe met de foto-kaart. Als mama ben je dan toch eigenlijk al klaar! Er bij zat een heerlijk chocolade-telegram. Yummie! Van het tweede pakje werd ik ook heel blij, iets waar we allemaal iets aan hebben.

Zoals ik al vaker schreef genieten we echt van het voorlezen en Kaartwereld.nl heeft leuke boeken waar je uit kunt kiezen. Aanrader vind ik het grote Jip en Janneke boek, maar die hebben we al. Ik had “Met Jip en Janneke door Nederland” op het lijstje gezet. Hierin staan verhaaltjes die al eerder verschenen zijn, maar hebben allemaal een link met Nederland.

Super leuk! Hierbij had Linda ook een prachtige kaart gemaakt die ik als quote kan gebruiken en de oplettende lezer ziet hier….een strikje. Van wie zou jij het liefst een kaartje mét cadeautje ontvangen en waarom?   

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. Wat leuk dat je zulke fijne cadeau’s kreeg! Een beetje warme hartelijkheid doet een mens goed.
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Huisvrouwenbonus?My Profile

  2. Ik vond het ook erg leuk om mee te mogen doen! 🙂 Wat een leuke, toepasselijke spulletjes ( en kaartje ) heb je gekregen!
    Laura onlangs geplaatst…Mini mama swapMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.