OUDERS VAN NU ZWANGERBOX
Ouderschap

Ouders van Nu Zwangerbox

Zo leuk! Wanneer je zwanger bent, kun je een aantal dingen gratis aanvragen. Zo ook de Ouders van Nu Zwangerbox. Het uitpakken van zo’n box voelt altijd een beetje zoals het Kerstpakket van vroeger. Je weet dat er dingen in zitten waar je niets aan hebt. Er zullen ook ontzettend leuke dingen in zitten.

Het vooroordeel van heel veel reclame, dat is waar. Toch zijn ook de folders handig om je voor te bereiden en korting op een vakantie is ook meegenomen, helemaal wanneer je al van plan was eens te gaan. Verwacht er alleen niet te veel van. Kun je zelf nou niet wachten tot het uitpakken, dan deel ik vast met je wat er in zit.

Hoe werkt de Ouders van Nu Zwangerbox

Ben je zwanger? Dan kun je nu GRATIS de Zwangerbox via Ouders van Nu aanvragen!  Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap of na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel in jouw buurt. Bovendien ontvang je bij je ophaalkaart een kortingsbon van Etos t.w.v. € 5.

Ouders van Nu Zwangerbox

Wij hebben hem gehaald en hebben hem samen uitgepakt, René en ik. Natuurlijk waren we ook wel stiekem een beetje benieuwd of hij een stukje veranderd was ten opzichte van zes en vier jaar geleden. Lekker suf, want eigenlijk wisten we ook helemaal niet meer wat daar in zat. De Zwangerbox via Ouders van Nu bevat

Zwangerbox via Ouders van Nu

Op de eerste foto zie je de informatiefolders mét korting die er in zitten. Op de foto daaronder zie je wat er in zit qua foldermateriaal, wat echt alleen maar informatief is.  Aan de rechterkant de spulletjes waar je echt iets aan hebt. Dus dat viel me niets tegen eigenlijk. Het is gratis hè, dus sowieso iets met een gegeven paard.

De inhoud waar ik iets mee kan

Zwangerbox Ouders van Nu

Tijdschriften

Heerlijk om op een verloren moment de verhalen van andere mama’s en aanstaande mama’s te lezen. Op de verschillende mama-blogs kun je natuurlijk je hart ophalen. Voor het slapen gaan vind ik een tijdschrift ook heel fijn. In de box vind je een ‘Ouders van Nu’, een ‘KekMama’ en een ‘Ouders van Nu Zwanger’.  Je kunt dus even vooruit. Behalve de tijdschriften krijg je ook Het Grote Etos Mama & Babyboek, wat als je het omdraait eerst nog gericht is op de zwangerschap. Je vindt hierin veel nieuwe verhalen, fantastische kortingscoupons en talloze tips.

Verschillende spulletjes

De Jillz bewaar ik even voor als het wat warmer wordt. Ik vind het lekker, dus fijn dat er een alcohol vrije versie in zit. Het rompertje is van C&A en heeft korte mouwtjes en zilveren sterren. De speen ben ik vooral erg blij mee. Ik heb spenenkinderen en de voorkeur van onze kinderen ging naar de Difrax combi. Super dat deze versie in de  Zwangerbox via Ouders van Nu zit. De extra vitamines voor mama’s zijn ideaal om aan de benodigde vitamine D en foliumzuur te komen. Het is de versie die al gebruikte en waar ik dus nu een paar extra van had. Lotiondoekjes kun je niet genoeg hebben, dit kleine exemplaar is ideaal voor in je tas! Die ene pamper is natuurlijk handig om ze even te testen en hetzelfde geldt voor de Waterwipes.

Gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox speciaal voor jou! Dus heb je hem nog niet aangevraagd, snel doen! Alles wat er in zit is leuk meegenomen. Wat je niet gebruikt, kun je een ander misschien blij mee maken en ach, misschien komen zelfs de kortingsbonnen van pas. 

♥MJ

Ouders van Nu boxen 728x90

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.