Home PERSOONLIJK Over naar een soort Best Nine

Over naar een soort Best Nine

by Marjo
Best Nine van week 30

Een tijdje terug gaf ik het al aan, het weekoverzicht komt terug. Ik had alleen geen idee hoe. Beetje kort maar krachtig vond ik wel een voorwaarde. De strikjes waren leuk, werden ontzettend goed gelezen, maar kosten heel veel tijd. Maar hoe dan? Gisteravond moest ik ineens denken aan de Best Nine van Instagram. Je negen meest gewaardeerde foto’s in één overzicht. 

Dát zou een briljante manier zijn. Elke week een collage van mijn beste negen van de afgelopen week. De negen meest gewaardeerde momenten in een overzicht met daarbij een korte toelichting over wie, wat, waar en waarom. Vandaag lees je de Best nine van week 29. Een week waarin we de laatste schooldag vierden en het weekend bestond uit een bezoekje aan de ouders. Ook de week waarin Elynn het liefst elke dag een ‘K3-meisje’ was. Om op te vreten. Onvoorstelbaar ook hoe ze de dansjes en de liedjes steeds beter mee danst en zingt!

Over naar een soort Best Nine

In de Best Nine van week 29 ook een foto van mezelf, zonder filter en zonder make-up, onder het mom van #momstaysinthepicture. Het was ook de week waarin dit hele verhaal precies twintig jaar geleden begon. Twintig jaar, langer met dan zonder…hoe bijzonder!

De Grote Grijpemedan

Op donderdag werden we verrast met een boek. En niet zo maar een boek. We ontvingen van de uitgeverij het nieuwe prentenboek van Julia Donaldson, met illustraties van Helen Oxenbury. Een briljante combinatie, want Julia Donaldson ken je van de Gruffalo en Helen Oxenbury verzorgde eerder de illustraties voor ‘Wij gaan op berenjacht’. Twee van onze favoriete prentenboeken. Een review volgt, maar je kunt deze toevoegen aan het rijtje.

Netflix

Als één van de weinige mamabloggers maak ik nog deel uit van het Streamteam en daar ben ik best heel trots op. Dat Finn nu al in het rompertje wat ik gekregen heb past, vond ik echt heel gaaf. Af en toe kijkt hij ook echt al met broer en zus mee, iets met jong geleerd, oud gedaan en de paplepel.

No filter

Ik zonder make-up en filter na een vermoeiende maar geweldige laatste schooldag. Het was echt genieten, maar warm! We maakten een ritje in de paardentram (waar mijn opa nog aan meegewerkt heeft), gingen op zoek naar vossen, sprongen op een springkussen en genoten van friet én een dweilorkest. Genoeg om oververhit van thuis te komen.

Best Nine van week 30

Baby showen

Vrijdags is René vrij en had ik mooi even de tijd om met Finn naar het werk te gaan. Hoe dat ging kon je al lezen op het blog. De latte was wel een hoogtepuntje van deze week hoor. Natuurlijk was het ook super om iedereen weer te zien en te horen dat Finn zo mooi is was ook een strikje van deze week. Niet geheel of geheel niet objectief was ik het er helemaal mee eens. Leuk ook om mijn lieve collega met mijn jochie te zien zo.

BBQ

Mijn ouders waren weer terug van vakantie, dat werd gevierd met vlees en wijn! Altijd goed. Uiteraard samen met mijn zus en gezin. De pretletter van de foto is de jongste van mijn zus, heerlijk mannetje. Handig ook, want hij loopt nét een paar maten voor op Finn, dus er gingen twee tassen kleren mee naar huis, die nu meteen zijn kast al in kunnen! Toen Finn wat onrustig werd spande ik de hydrofiel als de draagdoek. Het hielp hem dit keer niet in slaap, maar hij werd wel rustiger.

The Inlaws

Zondag stond een bezoekje aan de schoonouders op de planning. Voor we gingen mocht Elynn nog even met de tablet, ons K3 meisje zat in haar (B)engeltjes jurk met bijpassende roze Dr. Martins en haar roze koptelefoon, luidkeels mee te zingen. Heerlijkheid. Bij opa en oma hebben we gezellig gegeten en werden de kinderen verwend met poffertjes!

Moe maar voldaan van een heerlijke week en een fijn weekend gingen we met onze auto vol weer naar huis, bijzonder wat er in twintig jaar allemaal kan gebeuren ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.