Pilot by Mika
What's new

Pilot by Mika

De eerste NEW IN van 2018. Leuke nieuwtjes die ik graag met jullie deel. Zoals je misschien weet ben ik gek op stationery, bullet journalling, oldskool schrijven en alles wat daar bij hoort. Iets met #happywriting. Ook houd ik van blije muziek, het liefst een tikje fout met een snufje kleurrijk. Hoe leuk is het dan als dat samen komt. Niemand minder dan de ‘Grace Kelly’-zanger Mika ontwierp de verjaardagscollectie van Pilot. De bekende pennenfabrikant blaast in 2018 namelijk maar liefst 100 kaarsjes uit. En dat wordt gevierd met onder andere de Pilot by Mika-collectie.

Het popidool liet zich voor deze reeks van zijn meest creatieve kant zien. Resultaat? Een kleurrijke, leuke en speciale collectie. Wij zijn alvast fan! “Ik vind het fantastisch om de 100ste verjaardag van Pilot met de wereld te vieren en heb dan ook mijn uiterste best gedaan voor dit speciale project”, aldus Mika. Al 100 jaar staat Pilot voor kwaliteitspennen en schrijfplezier. Omdat je niet iedere dag 100 jaar wordt, besloot de alom bekende pennenfabrikant uit te pakken met de ‘Pilot by Mika’-collectie.

Pilot by Mika

 

Pilot by Mika

Een reeks klassiekers in een nieuw jasje, en dat door popidool Mika. Hij is al van kinds af aan een heuse Pilot-fan en is dan ook erg trots om aan dit project mee te werken. En dat onder het motto: voor de 100ste verjaardag mag het wat specialer zijn.

“Ik heb enorm veel liefde gestoken in deze speciale samenwerking. Voor mij voelt het dan ook alsof de cirkel rond is. Ik beleef mijn kindertijd opnieuw met Pilot. En deze keer heb ik de pennen zelf ontworpen. Dat vind ik heel spannend”

De ‘Pilot by Mika’ collectie wordt in januari 2018 gelanceerd. Vanaf dan kan je de pennen kopen in een breed scala aan winkels. Zo kan jij zo aan de start van het nieuwe jaar je favoriete designs in huis halen.

Klassiekers in een nieuw jasje

Pilot staat voor ‘happy writing’. Dat is plezier beleven aan schrijven, tekenen en krabbelen. En daarvoor ontwikkelde de fabrikant een pen voor ieders hand. Van klassieke balpennen tot vulpennen. Er is voor ieder wat wils. En het zijn de toppers uit deze verschillende categorieën die in de verjaardagscollectie onder handen werden genomen.

Pilot by Mika

Zo werd ten eerste de V5-collectie opnieuw uitgevonden. Deze vloeibare inkt roller maakt al sinds de jaren 80 deel uit van het Pilot-assortiment, en is nog steeds een bestseller. Daarnaast werden ook de G2-gelrollers voorzien van een leuk design. Deze exemplaren waren al ’s werelds best verkochte gelpen. Ten slotte ontwierp Mika ook een feestelijke versie van de FriXion-pennen. Dit is Pilots best verkopende lijn. Dankzij de revolutionaire warmtegevoelige inkt kan je met deze pennen zo vaak als je wil van gedachten veranderen. De inkt is namelijk uitwisbaar en je kan er meteen weer overheen schrijven.

Over Pilot

Pilot is een van oorsprong Japanse schrijfwarenfabrikant. Met al 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van pennen, klom het bedrijf op naar de 2de plaats op wereldniveau. Onder het motto #happywriting leert Pilot de wereld plezier beleven aan schrijven, tekenen en kribbelen. En daarom ontwikkelden ze een pen voor ieders hand.

De rode draad bij Pilot? Innovatie! Hun onderzoeken leverden al nieuwe vloeibare inkten, gel inkten en de populaire Frixion-technologie op. Daarnaast zet Pilot zich volop in voor milieubehoud door pennen te vervaardigen uit gerecycled plastic. #Happywriting voor een #happyplanet dus!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.