Premiere Lego Batman Movie gevierd in Oberhausen
What's new

Première Lego Batman Movie gevierd in Oberhausen

Première Lego Batman Movie gevierd in Oberhausen. Superheld. Boevenvanger. Bouwkunstenaar. LEGO® Batman™ is het allemaal. In de LEGOLAND parken en de LEGOLAND Discovery Centres over de hele wereld draait het allemaal om de zwarte ridder uit de LEGO films. Dit keer beleeft hij zijn eigen avontuur in de LEGO Batman Movie van Warner Bros.

Naar de speelfilm werd reikhalzend uitgekeken. Sinds vandaag draait hij dan eindelijk in de bioscoop. Fans van Gotham Citys legendarische superhelden kunnen hun helden ook van dichtbij bekijken. De LEGOLAND themaparken en LEGOLAND Discovery Centres staan helemaal in het teken van de film!

Première Lego Batman Movie gevierd in Oberhausen

Gedurende bepaalde periodes vinden er in 2017 exclusieve LEGO® Batman-weken plaats. In LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen (D) staat Batman centraal van 10 februari tot en met 5 maart 2017. Hier kunnen alle fans hun helden tijdens een Meet & Greet persoonlijk ontmoeten. Daarnaast kunnen ze als herinnering een eigen LEGO Duplosteen maken.

Superhelden-foto

Ook vinden er fotomomenten en op LEGO Batman™ geïnspireerde LEGO-bouwactiviteiten plaats. In een nagebouwd filmdecor kun je een eigen Superhelden-foto laten maken. Dankzij de combinatie van  deze activiteiten zijn de LEGO® Batman™ Movie weken tot een onvergetelijke ervaring. De LEGO® Batman™ Movie weken bieden plezier voor jong en oud en draaien volledig om Batman.

Tickets en prijzen

De activiteiten zijn bij de prijs van het entreeticket inbegrepen. Tickets voor het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Mensen die van tevoren online boeken profiteren van aantrekkelijke online kortingen. Kinderen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.  Volwassenen hebben trouwens alleen toegang indien ze vergezeld worden door minstens één kind.

Het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen staat al een tijdje op ons verlanglijstje! We hebben er zelfs voor gestaan. Helaas hadden we er, na een bezoek aan CentrO in Oberhausen geen tijd meer voor. Met een zoon en man die gek zijn van Lego én Batman kunnen we er niet meer omheen. Met de mogelijkheid die we aangeboden hebben gekregen, gaan wij zeker die kant op!

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Leuk he voor de echte Lego fans!!
    Wij gaan ook een bezoekje brengen, ben super benieuwd 😀
    MamaIssues onlangs geplaatst…Batman in het Lego Discovery CentreMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.