Professionele doelen voor 2017
Persoonlijke verhalen Zakelijk

Professionele doelen voor 2017

Gisteren las je mijn persoonlijke doelen voor 2017, vandaag zet ik mijn professionele doelen voor 2017 op een rijtje. Want niet alleen persoonlijk wil ik groeien, ook professioneel wil ik volgend jaar weer een stuk verder zijn dan ik nu ben. Groeien en niet stil staan, persoonlijk (ook als moeder) en professioneel. 

Niet eerst nadenken over hoe, wat en wanneer. Lijkt het me leuk, dan is het antwoord ‘ja’. Dit wil ik voortzetten in 2017, maar daarnaast wil ik in 2017 ook meer de uitdaging opzoeken. Kansen creëren in plaats van ze te grijpen. Stappen zetten die ik misschien nooit gedurfd had. Meer op zoek naar samenwerkingen. Nog meer leuke contacten leggen.

Professionele doelen voor 2017

Ook wil ik elke dag een artikel online. Een tijd lang ging het goed, toen kwamen de eerste heftige zwangerschapsweken er tussen door, eenmaal een achterstand is het moelijk inlopen.  Ik merk dat jullie een vast ritme waarderen. Het is ook van invloed op het algoritme van Facebook, waar ik op die manier ook elke dag een artikel onder de aandacht kan brengen.  Wat je aandacht geeft groeit en hoe meer oprechte volgers en likes en dus betrokkenheid op social media, hoe meer samenwerkingen.

Samenwerkingen 2017

Die samenwerkingen profiteren jullie ook weer van! Dankzij de betaalde opdrachten kan ik investeren in de groei van mijn blog tot een online magazine, iets waar ik iets meer naar toe wil.

Het persoonlijke zal echter nooit verdwijnen, wat leven jullie mee met mijn persoonlijke leven, heel bijzonder! Daar zal ik dus ondanks mijn professionele doelen voor 2017 geen concessies in doen. Dankzij de samenwerkingen kan ik jullie daarnaast op laten weten welke leuke nieuwigheden of wetenswaardigheden er zijn, zodat jullie altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends, informatie of nieuwtjes. Uit de samenwerkingen komen ook die leuke winactie’s voort waar jullie zo onwijs veel en ontzettend leuk aan mee doen. Dus that’s in it for you ♥!

Voor mezelf was het doel vorig jaar om lid te worden van het Netflix Streamteam, volgend jaar staat een persreis op het verlanglijstje. Daarnaast wil ik graag weer een aantal persbezoeken brengen aan de leukste uitjes, zodat ik jullie weer tips en inspiratie daarover kan geven.

Plannen

Eén van de doelen om bovenstaande te bereiken is meer te plannen! Ik merkte dat ik vaak nét te laat was voor dagen, waarop jullie mijn inspiratie misschien goed hadden kunnen gebruiken.

Professionele doelen voor 2017

Inspiratie voor Vaderdag, Moederdag of Juffendag. Informatieve artikelen over allerlei zaken die moeders aanspreken die in bepaalde periodes van het jaar meer gezocht worden. Recepten voor internationale Pannenkoekendag.  Met een strakke planning kan ik meer vooruit werken en hoop ik op die manier ook bij te dragen aan de balans werk <> privé.

Social media

Voor mijn social media heb ik duidelijke doelen voor volgend jaar: inspiratie en kennis opdoen voor groei. Een duidelijke doelstelling voor het minimale aantal likes of volgers voor volgend jaar én sparren met collega’s over groei en samenwerkingen.

Blogloving > groeit langzaam > op zoek naar tips om dit te laten groeien > volgend jaar 200 volgers
Facebook > doorgroeien zoals het de laatste maanden ging > volgend jaar 1000 likes
Instagram > nog niet lang mee bezig > inspiratie opdoen voor aantrekkelijk account > volgend jaar 500 volgers
Twitter > met de fijne mensen die ik er heb leren kennen de prettige contacten (onder-)houden > volgend jaar 1000 tweeps

Als ik het zo terug lees (ik redigeer zelf altijd nog even mijn artikelen) ben ik trots op waar ik nu sta, wat ik heb bereikt en heb ik echt ontzettend veel zin om mezelf, mijn gezin en mijn magazine te laten groeien.

Wil je nu na het lezen van dit artikel, iets voor me doen? Het zou me helpen groeien en het zou me helpen verbinden…. Wil je me in de reactie’s laten weten  wat je mist op Mar-JoYa.nl én/of laten weten wat je er vindt? Misschien een moeilijke vraag, maar ik zou het zo waarderen wanneer je het zou doen.

Liefs
♥MJ

 


Afbeelding goals 2017 via Shutterstock

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.