Puck en Jip Kinderlifestyle
Interieur en wonen Lifestyle

Puck en Jip Kinderlifestyle

Heerlijke hebbedingetjes! Ik ben er gek op. Alleen al omdat ze er zo leuk, schattig en/of aandoenlijk uitzien. Voor de kinderkamer of voor je kindje zelf. Bij Puck en Jip Kinderlifestyle hebben ze dat principe begrepen. Sommige voor de sier, andere praktisch of om mee te spelen. Ze spelen goed in op de monochrome en eenvoudige basic trend, met leuke accessoires voor de kinder- en babykamer

Hoe ik het ook probeer, ik krijg mijn woonkamer en de kinderkamers niet stylish verantwoord. Ook de babykamer niet. De kinderen hebben zelf de kleuren op de muur mogen kiezen en we zijn braaf meegegaan. Maar een geheel is het nog niet. Er zijn zoveel dingen die wel op hun kamers moeten. Daardoor is er minder ruimte voor de rest. Wat zou ik zo’n plankje met poster en houten camera leuk vinden bijvoorbeeld. We hebben in ieder geval een plankje en wat eenheid op Finn’s kamer, maar Elynn en Thomas hun kamer voelt eigenlijk nog steeds niet helemaal af.

Puck en Jip Kinderlifestyle

Extra leuk zijn dus de inspiratiefoto’s van Puck en Jip Kinderlifestyle om niet alleen te shoppen, maar ook meteen ideeen te hebben voor hetgeen je koopt. Ideaal. De slapende oogjes van de onderste foto, zouden bijvoorbeeld geweldig staan op de gele muur bij Elynn met net zo’n plankje er onder. We hebben nog een aantal Lack planken van Ikea staan, die wil uiteindelijk wel aan de muur bij de kinderen.

Puck en Jip Kinderlifestyle

W I N N E N

Wat je moet doen om kans te maken op € 15,00 shoptegoed bij Puck en Jip Kinderlifestyle?

✗ Volg Mar-JoYa op Instagram (*verplicht)

✗Volg Puck en Jip Kinderlifestyle op Instagram  (*verplicht) & laat onder het Facebookbericht weten dat je meedoet!

✗ Het Facebookbericht een like geven, geeft een extra winkans

Puck en Jip Kinderlifestyle

De verkoop van deze leuke accessoires gaat momenteel via haar Facebook- en Instagrampagina. Heb je iets gezien (die fantastische houten camera’s als schoencadeautje bijvoorbeeld *tip), stuur haar dan via één van beide een berichtje. Heb jij al een favoriet, ik twijfel tussen…alles. Gelukkig zijn het lieve dingen met nog schattigere prijsjes!

Vanaf hier kun jij gaan lezen bij vriendinnetje Judith. Kende je haar blog al? Vandaag maak je bij haar kans op yogakaarten

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

8 Reacties

 1. melissa zegt:

  Leuk zeg; ik doe graag mee en volg iedereen via fb en ig.

 2. Ik doe heel graag mee voor voor onze kindjes Ylva en Arvin

 3. Wat een leuke shop! Kende ik nog niet 🙂

 4. Annabel zegt:

  Wat een leuke spulletjes! Doe vossen sokjes met bijpassend tasje vind ik zo lief! Doe graag mee voor onze Liselotte ❤️

 5. Wat leuk, ik ken deze pagina nog niet. Wat een leuke spulletjes zeg, dat vossen tasje is ook echt te leuk! En leuke prijzen inderdaad!

 6. Claudia Diependaal zegt:

  Wow wat een leuke shop en wat een leuke spulletjes hebben ze daar!

 7. Marian zegt:

  Wat een leuke spulletjes voor op de kamers van de kids! Doe graag mee

 8. Wat leuk voor op de kamers van de jongens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.