Play Doh Kleuren en vormen
Inspiratie Spelen en leren

Play-Doh Kleuren en Vormen

Met deze set van Play-Doh leren kinderen met de verschillende vormpjes en kleuren zoeken en herkennen, sorteren en combineren en kijken en vergelijken. Maak een dik of dun vormpje en versier hem met patroontjes.. alles is mogelijk! Door de twee zijden van de vormen te benutten kan je de grootte variëren. Play-Doh Kleuren en Vormen is uitermate geschikt om de fijne motoriek te ontwikkelen. Om samen spelenderwijs kleuren te ontdekken.

Ik heb er al eerder over geschreven; Elynn is gek op kleien en ik vind het ideaal. Het is namelijk iets wat we samen kunnen doen, maar ook iets waar ze alleen helemaal in op kan gaan. Ze verzint zelf de meest leuke dingetjes om te maken, haar creativiteit wordt echt uitgedaagd. Ze vindt het ook leuk om ideeën op te doen en daar mee aan de haal te gaan. We hebben de Play-Doh Letters en Taalset zelf al uitgebreid geprobeerd en waren hier over heel enthousiast. Nu mag ik jullie kans laten maken op Play Doh Kleuren en vormen. Wat je daar voor moet doen, lees je uiteraard verderop in het blog.

Play-Doh Kleuren en Vormen

Deze alles-in-één set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en biedt ontzettend veel mogelijkheden om kleuren en vormen te herkennen, sensomotorisch te spelen en vormen met elkaar te vergelijken. Het begrip van patronen en series wordt zo versterkt . Al deze praktische ontdekkingen stimuleren ook de ontwikkeling van de fijne motoriek!

Play-Doh Kleuren en Vormen

De dubbelzijdige steekvormpjes bieden heel veel creatieve keuzes om grote en kleine vormen te vergelijken, dezelfde vormpjes te zoeken en andere leuke activiteiten met de speelmatten. Verken patronen, series en meer. Play-Doh Kleuren en Vormen is verkozen tot speelgoed van het jaar 2017.

W I N N E N

Wil je kans maken op deze set Play-Doh Kleuren en Vormen? Dan doe je het volgende:

 Reageer onder het oorspronkelijke facebookbericht op Mar-JoYa.nl en like het bericht (* verplicht)

✗ Tag een vriendin (* verplicht)
 Like de Facebookpagina van Mar-JoYa voor een extra winkans
✗ Het zou leuk zijn wanneer je het berichtje op Facebook over de winactie deelt

Vandaag komt de Sint echt aan in Nederland! Hoe vier jij deze dag? Sta je er uberhaupt bij stil, ga je naar een intocht en mogen jouw kinderen ook hun schoentje zetten deze avond? Laat je het weten in de reacties?

Waai je met de wind door de bomen of stap je op de stoomboot naar de volgende winactie? Op naar Astrid om kans te maken op een dierenpuzzel van CRE8 


Afbeelding meisje met klei via Shutterstock, de klei komt niet overeen met inhoud van deze set

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

7 Reacties

 1. Annabel zegt:

  Een feest met een gouden randje. Papa en mama hebben elkaar als piet leren kennen 😉 Toen Liselotte 6maandjes oud was heb ik voor de laatste keer meegedaan. Manlief is nog steeds onze hoofdpiet hier in de stad. Natuurlijk zijn we gaan kijken. En wat hebben we genoten. ‘s Middags nog spelletjes met de pieten gedaan en ‘s avonds mocht ze haar schoentje zetten. Was een heel groot feest!

  1. Annabel zegt:

   Haha nu vergeet ik helemaal te vertellen dat Liselotte heel graag met klei speelt! Thuis hebben we nog niets. Dit staat hoog op haar Sinterklaas verlanglijstje. Lijkt me super leuk om voor haar dit te winnen

 2. Hoi,

  Gisteren zijn we naar het centrum geweest waar de sint en zijn pieten doorheen liepen.
  Vorig jaar was Fenna nog heel klein en kreeg ze er niets van mee, nu is ze 1 jaar en hoewel ze het sinterklaasfeest nog niet snapt ziet ze wel dat er iets gaande is. De pieten vond ze wel een beetje spannend. De foto komt in ieder geval in het plakboek 🙂
  Fenna heeft nog nooit kennis gemaakt met klei, dus mochten we winnen dan zou dat een super leuk cadeautje zijn voor de feestdagen 🙂

 3. Yessica leidner zegt:

  Goedemorgen wat is dit gaaaff
  Ik doe heel graag mee ik volg je op Facebook en uiteraard gereageerd en getagt en gedeeld en geliked en openbaar
  En wat zou dit geweldig zijn voor mijn dochtertje jill Wij houden van kleien wij gaan heel hard duimen

  Oja Facebook Jessica jill John Leidner

 4. Jammer dat ik geen fb heb.. dit zou superleuk zijn voor mijn neefje.

 5. Claudia Diependaal zegt:

  Ik heb net de kleinkinderen gebeld en ze waren helemaal gek haha. Heel eerlijk vind ik deze Sint niet zo ja eh hoe niet ik het zeggen. Ik moet steeds aan Flodder denken

  Maar ik sheets voor de lightbox laten maken dat hij vooral niet moet vergeten dat hier ook schoentjes staan etc. Dinsdag een sinterklaas slinger maken met de middelste.

 6. Marian zegt:

  Dit lijkt me wel wat voor mijn dochtertje!
  Net samen met de kids tv gekeken naar de aankomst van Sinterklaas. Natuurlijk wordt de schoen gezet vanavond 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.