Persoonlijke verhalen

Strikjes #8 Nemo, toch een hotel en de laatste vakantiedag

Strikjes #8 Nemo, toch een hotel en de laatste vakantiedag

Zo op de valreep mochten we dit laatste weekend van de vakantie nog een bezoekje brengen aan Science Center Nemo! Wat we er van vonden lees je uiteraard nog, maar een uitje met z’n viertjes is altijd goed natuurlijk en al een strikje op zich! De voorpret natuurlijk ook! Mijn lieverd had ons echter nog meer verwend en heeft er een nachtje in een hotelletje aan vast geplakt! Toch leuk dat we niet alleen maar gekampeerd hebben, maar dit toch nog even hebben meegepikt. We sliepen in Van der Valk Vianen & gingen dus pas vandaag weer naar huis.

Het was even een gedoe om op tijd weg te komen, we zaten gelukkig maar een ietsjepietsje later dan gepland in de auto. We zijn begonnen met ons bezoek aan Nemo. Vanaf daar zijn we even het centrum doorgelopen om de kinderen wat van de hoofdstad te laten zien. In een steegje hebben we toen op een heel kneuterig plekje lekker een wafel met respectievelijk aardbeien en kersen gesnoept.

Langs de andere kant zijn we weer terug gelopen naar de parkeergarage, om met de auto richting het hotel te gaan om in te checken, bij te komen en op te frissen. Muppet heeft zo flink alles zelf gelopen en Pollewop liet zich heerlijk dragen. Wel fijn hoor, die beentje en armpjes zo lief om me heen. Wat ik van het hotel en de kamer vond lees je ook later. De kleintjes waren in ieder geval onder de indruk! Samen met papa de koffers naar de kamer brengen, knuffeltjes onder de arm zo aandoenlijk. Bij binnenkomst meteen op de bedden klimmen en springen natuurlijk!

Ze zijn heerlijk in bad geweest en ik heb genoten van de regendouche.

Zondag het hotelontbijtje, daar kan ik me nog voor we überhaupt in het hotel zijn altijd al gruwelijk op verheugen! Deze stelde niet teleur zeg. Er stond zelfs live iemand pannenkoekjes, spiegeleitjes of omeletjes te bakken! De kindjes keken ook hun ogen uit! Pollewop wilde van alles, maar heeft uiteindelijk van wat ze kreeg maar enkele hapjes gehad. Muppet wist precies wat hij wilde en heeft genoten van zijn lekkers. Zo leuk.

& nu, hebben we na de reis nog “Thomas zijn knutselclub” gespeeld, waar we een hele mooie poster voor elkaar hebben geknutseld, zo lief en liggen we daarna voor pampus op de bank. Ik schrijf dit stuk, mijn lieve man ligt met zijn oogjes dicht en Muppet Netflixt! Hier gaan we ook gewoon lekker van genieten verder vandaag, voor volgende week het gewone leven weer begint.

Oh, extra strikje => er lag een heel gaaf pakje op ons te wachten, waardoor er binnenkort ook weer wat leuks te winnen is!

Fijne zondag!

P.s. niet alles was rozengeur&maneschijn, dus binnenkort ook weer een “My not so Picture Perfect Life”

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.