Traktatie peuter of kleuter
Inspiratie Ouderschap

Traktatie peuter of kleuter

In dit blog deel ik wat Thomas heeft getrakteerd toen hij zijn verjaardag voor de laatste keer vierde op de PSZ. Het was dus ook zijn afscheidskadootje.  Een leuke traktatie peuter of kleuter. Ik vond het wel heel leuk om hiervoor iets uitgebreider te trakteren. Maar eerlijk is eerlijk, het hoefde ook niet zo duur te worden.

Ik geloof dat ik hier prima in ben geslaagd. De reacties van mede-mama’s waren blij in ieder geval. Zo lief! Bij Action heb ik een aantal doosjes gekocht om zelf je schatkistjes te verven. Schatkistjes klinkt wat stoerder als juwelenkistjes vonden Muppet en ik 🙂 Er zitten vier in een pakketje, inclusief verf, kwastjes en stickers. Verder vond ik bij Kruidvat een aantal mini-uitdeelboekjes van Kikker. Naar de film van Kikker was één van de PSZ-uitjes waar Thomas heel veel plezier aan gehad heeft. Verder kocht ik nog een zak met doosjes snoepjes. Noem me slecht, maar ik vind een gezonde traktatie zelf altijd beetje sneu……bij verjaardag kan prima snoep. Bewuste keuzes zijn ook keuzes.

Traktatie peuter of kleuter

Vet versus suikers. Ik vraag me ook altijd oprecht af of de meestal vette worstjes en de kaas (wat vast niet 20+ is) in de gezonde traktatie echt gezonder zijn. Ik bedoel gezonder als een doosje met een klein beetje snoepjes er in of een doosje rozijntjes. Die discussie is meer voor een andere plek, maar ik ben er wel uit. Natuurlijk heb ik wel van te voren bij juf gecontroleerd of er kindjes bij Thomas in de groep zaten met een allergie. Als laatste heb ik online nog labels besteld van Planes met naam en leeftijd (ik weet even niet meer waar #oeps).

In de pakketjes met kistjes zit ook nog een gebruiksaanwijzing. Deze heb ik op maat gemaakt en onderin de bakjes gedaan. Daarna heb ik verder alles leuk bij elkaar gepakt, folie er om, dicht binden met krullint, label er aan en Tadadaaaaa!

Traktatie peuter of kleuter in beeld

Hieronder zie je het schattige eindresultaat! Folie maakt altijd alles leuker is mijn inpak en traktatie motto!

Traktatie peuter of kleuter

Hetzelfde idee maar dan iets anders kan natuurlijk ook heel goed met de mokken van de Hema  trouwens #extratip. Voor een kleinigheidje voor in een traktatie kun je natuurlijk ook bij Mar-JoYa terecht ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.