Review Treasure X Aliens Mystery Pack Action Figure & Playset
Spelen en leren

Treasure X Aliens Mystery Pack | REVIEW

Levi is gek op slijm en alles wat daarmee te maken heeft. Zelf slijm maken vind hij ook te gek. Jammer genoeg is alles wat je in de winkels kan kopen met betrekking tot slijm veelal op meisjes gericht. Dus Levi wou maar al te graag dit te gekke Treasure X Aliens Mystery Pack testen!

Toen hij de doos open maakte en de kristal van de Trasure X Alien eruit haalde had je zijn koppie moeten zien. Yes, een blauwe!! Door de kristal heen kun je zien welke alien je hebt. Wij hebben Oozagol gekregen. Na het verwijderen van het plastic kon de ontdekkingstocht beginnen. Aan de buitenkant van de kristal zit een soort grote pincet met aan de andere kant een zaagje en een haakje.

Met dit zaagje kon je de onderkant van de kristal open zagen waardoor je bij de gebruiksaanwijzing kwam waarop ook plaatjes te zien waren van alles wat je zou kunnen vinden in de alien. Ook was hier een rond bakje met deksel te vinden.

Treasure X Aliens Mystery Pack | REVIEW

Vanaf de onderkant kon je ook de alien uit de kristal halen. Levi vond hem er lekker eng uitzien met zijn scherpe tanden en boze ogen. Nadat hij even grondig was bekeken werd hij neergelegd op tafel en kon de operatie beginnen. Met de haak moet je de buik van de alien “opensnijden” waardoor de ribbenkast bloot komt te liggen. Deze werd ook al snel verwijderd.

 Treasure X Aliens slijm

Er kwam een zakje tervoorschijn die opengemaakt moest worden. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Met een scherp mes hebben we het uiteindelijk open weten te snijden. Met de pincet was het vrij lastig om alle attributen uit het slijm te halen dus met zijn vingers in het slijm vond Levi de ene na de andere “schat”.

Wat zit er in het Treasure X Aliens Mystery Pack

Wat zit er in het Treasure X Aliens Mystery Pack

Een poppetje oftewel een Treasure Hunter kwam tevoorschijn, daarna zijn vleugels, een pistool, een paars beestje dat Critter 3 heet en een Egg of Evolution.

 

Snel werd er op het bijgeleverde papiertje gekeken welk poppetje we hadden. Dit bleek General G-force te zijn, een super zeldzaam, glow in the dark figuurtje!! Wat de bedoeling is van de Critter en de Egg of Evolution zijn we nog niet helemaal achter.

Treasure X Aliens Mystery Pack | REVIEW

Het slijm uit de verpakking kan je vervolgens in het hoofd van de alien doen. Als je er vervolgens in knijpt komt het door zijn neusgaten en mond weer naar buiten. Dit vond Levi prachtig en moest ook een aantal keer achter elkaar gedaan worden. Wanneer je uitgespeeld bent met het slijm dan kan het bewaard worden in het ronde bakje met deksel welke we in het begin al gevonden hadden.

Oordeel Treasure X Aliens Mystery Pack Action Figure & Playset

Nadat we alles uitgepakt hadden heeft Levi nog een poosje met de Treasure Hunter gespeeld. De rest werd al snel niet meer naar omgekeken.

Inhoud Treasure X Aliens Mystery Pack Action Figure & Playset

Ook na een week pakt hij af en toe de Hunter maar de Alien doet hij niks meer mee. Het is jammer dat zijn buik stuk is na het opensnijden waardoor spelen met de Alien niet aantrekkelijk meer is.

❥ Het slijm vonden we allebei een hele sterke, chemische lucht hebben die we na flink handen wassen met veel zeep van onze vingers af hebben weten te krijgen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hier een hogere verwachting van had en voor 1x spelen de Treasure X Aliens aan de prijzige kant vind.

 


Reacties

reacties

Yvonne

Mijn naam is Yvonne, geboren in '83, gelukkig met Ralph en mama van Jara (2012) en Levi (2015). Samen beleven we graag leuke avonturen en trekken er geregeld samen op uit. Verder mag ik graag koken/bakken, gezellig borrelen, puzzelen en ben ik verslaafd aan MAFS Australië. Ook mag ik graag alles uitproberen. Dus als er een nieuw product in de winkel ligt heb ik het waarschijnlijk al gehad. Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan mijn blogs.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.