Verlanglijstje voor Sinterklaas 2016
Persoonlijke verhalen

Verlanglijstje voor Sinterklaas 2016

 

Dit jaar vieren zoals altijd twee keer Pakjeavond, de eerste avond met een kleinigheidje voor de volwassenen. Dat waren er ook maar vier. De tweede keer Pakjesavond vieren we met zes volwassenen en dan trekken we lootjes en ligt het budget iets hoger. Voor de lootjes moeten we ook een verlanglijstje maken. Leuk en lastig! Want door het jaar heen denk ik: “Oh, dat wil ik, dat moet op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas 2016”. Om dat in december al weer lang vergeten te zijn.

Zoals altijd maak ik dan ergens op het laatste moment een verlanglijstje, dus dat moet degene die mijn lijstje heeft, tot wanhoop drijven. Ik ben soms ook wel een tikje kieskeurig. Sinds ik blog plaats ik mijn verlanglijstje voor Sinterklaas op mijn blog. Ik bedoel een beetje cadeau inspiratie is ook voor anderen nooit weg denk ik.  Dus ook dit jaar weer mijn lijstje op het blog.

Verlanglijstje voor Sinterklaas 2016

Vorig jaar heb ik veel van mijn lijstje gekregen, dus daar kon ik ook niet echt op terug vallen. Om wat inspiratie op te doen, dacht ik de folders maar eens door te gaan, maar dat was niet veel soeps. Toch viel mijn oog wel op iets leuks bij C&A (ondanks dat ik wat teleurgesteld ben over hun service), praktisch en schattig. Prima geschikt voor die andere fijnste dagen van het jaar! Sokken!

sokken

Beauty

Ook al ga ik ’s morgens niet volledig opgemaakt de deur uit, een beetje moeite doe ik wel. Minimaal foundation en mascara. Nu ik de highlighter van l’óreal ontdekt heb via een proefmonstertje ben ik daar ook wel fan van en gebruik ik dat dagelijks. Niet zo vakkundig als ik sommige vrouwen dat zie doen, maar ik ben dan ook geen visagiste of beautyblogger. In het foldertje van Kruidvat stonden ook nog een aantal beautydingetjes waar ik wel blij van zou worden!

makeup-collage

De papilotten zijn een makkelijke manier om de slag die in mijn lengte ineens weer terug kwam wat langer te laten blijven. De NYC big bronzer van € 3,99 kan mijn witte zwangere bekkie wat extra kleur geven en de kleur van de lipstick vind ik fantastisch, maar daar staat het nummer niet bij natuurlijk, dus daar wens ik de Sint veel succes mee. Oh, en ik mis nog een goede poederkwast die niet uithaart! Iemand tips? Een nieuwe volume mascara, nagelak of wimpertang is ook zeer welkom!

Sweet little waffles

Een beetje verliefd werd ik op dit wafelijzer van Xenos, dus die moest natuurlijk ook op mijn lijstjes. Hartjes bakken voor mijn hartjes, wat wil een moeder met keukenschort nog meer? Serieus, ik houd zo van bakken, zou het veel meer moeten doen en zie deze hartjes wafeltjes al helemaal liggen op een bordje met vanilleijs met chocoladesaus of (over een maand of vijf) met een heerlijk koffielikeurtje!


Black is black

Een basic rokje is altijd ideaal, zelfs nu tijdens de zwangerschap, nu wel een maatje groter denk ik in verband met zwangerschap. Ideaal te combineren met nog meer zwart, precies waar ik van houd. She who wears black has a most colourful mind. Onderstaand exemplaar is van HEMA en lijkt me supercomfortabel. Vandaar dat hij voor € 7,00 niet op mijn lijstje mag ontbreken.

 

 

Juwellery

And last but not least, een leuk zilveren ringetje of een paar schattige oorbelletjes zijn ook niet verkeerd. Toen ik een stuk steviger was, droeg ik niet veel sieraden, maar als ik dat deed was het vrij grof. Een fijn ringetje zou wegvallen om mijn worstenvingertjes. Nu kan ik gelukkig ook de wat meer verfijnde sieraden dragen. Bij Lucardi vond ik bijvoorbeeld deze mooie voor op mijn wishlist:

Zoals je ziet staan er vooral verschillende kleine dingetjes op, want ik vind het als een kind zo leuk, wanneer er meer dan één cadeautje in de zak van Sinterklaas zit. Wat staat er op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas 2016 en wat doen jullie met Pakjesavond?

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.