30 Day Blog Challenge
Challenges

30 Day Blog Challenge

– Dit blog is onderdeel van de 30 day blog challenge –   Altijd op zoek naar inspiratie vond ik de 30 Day Blog Challenge van Maris Maria Renne, blogster op Haremaristeit.nl. Uiteraard zijn een aantal bloggers me al voorgegaan, maar ik vond het echt een briljante manier om nieuwe onderwerpen te behandelen én deze challenge mag Hare Maristeit-style en dat betekent: ER ZIJN GEEN SPELREGELS! Heerlijk! Geen druk om binnen een bepaald aantal dagen de challenge in te vullen.

De onderwerpen vind ik prettig, origineel, herkenbaar en bij mij passend, niet onbelangrijk. Er is geen challenge waarvan ik denk ‘blegh’, maar zou dat wel zo zijn, dikke prima, overslaan die hap. In principe was de challenge bedoeld tegen de komkommertijd, nou duurt de zomer niet zo lang meer en zal de komkommertijd ook bijna voorbij zijn.

Toch zou ik het jammer vind wanneer de onderwerpen van de challenge minder gelezen worden door de vakantie. Vandaaar dat ik er nu pas, langzaamaan mee begin. De reden dat ik het op deze manier aankondig? Je zult deze onderwerpen dus al bij andere bloggers hebben gezien. Ik wil natuurlijk origineel blijven, het is mijn blog, de invulling zal dus op mijn manier gebeuren. Ik vind het wel belangrijk dat je weet, waarom ik dus af en toe ineens dezelfde onderwerpen heb als een andere blogger.

Verder is het misschien al opgevallen dat ik elke dag een nieuw artikel probeer te plaatsen. Zo blijf jij beter up to date met wat er speelt in mijn wereld, de wereld van leuke (mama-) producten en al het andere leuks. De challenge helpt me natuurlijk enorm deze ongeschreven afspraak (challenge) met mezelf na te komen.

De 30 Day Blog Challenge

Buiten deze challenge staan er trouwens nog een aantal leuke uitjes op de planning, daarvan zul je dus ook het één en ander aan verslagen kunnen verwachten. Ook liggen er nog een aantal spellen en boeken op een review te wachten, die ik heel graag met je deel. Tot nu toe ben ik over alles erg enthousiast namelijk! Maar wat zijn nou de onderwerpen van de 30 Day Blog Challenge? Hieronder staan ze alle dertig.

Nu weet je dus alvast een beetje wat de komende (onbepaalde) tijd op mijn blog voorbij kunt zien komen:

 

Aankondiging - #30dayblogchallenge

Hoe ik het zelf ga doen:

Het fijnste aan de challenge vind ik dus dat er geen spelregels zijn, daardoor blijft het leuk! De enige regel die ik mezelf op leg is de volgorde. Ik houd wel van een beetje structuur en regelmaat. Er komt alleen geen regelmaat in de plaatsing, geen vaste challengedag. Ik gebruik de onderwerpen ook niet als opvulling voor als ik even geen inspiratie heb. Het is mijn bedoeling om gewoon op een willekeurig moment te checken bij welk nummer ik ben en die dan op te pakken. Is het toevallig één van de onderwerpen die ik al ergens tussen mijn 101 (echt waar!) concepten heb staan, dán komt dat mooi uit.

Nu is mijn enorm nieuwsgierige vraag aan jullie: welke vraag vinden jullie het interessants én naar welk antwoord/welke uitwerking zijn jullie het meest benieuwd? Ik lees het graag in de reacties! Ga je als blogger ook meedoen aan de challenge, laat het me dan even weten én vergeet niet naar de bedenker te linken…

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.