Home MAR-JOYA Altijd een kadootje voor jezelf of een ander

Altijd een kadootje voor jezelf of een ander

by Marjo

Altijd een kadootje voor jezelf of een ander            Altijd een kadootje voor jezelf of een ander

 

Een bestelling bij Mar-JoYa is altijd een feestje! Altijd een kadootje voor jezelf of een ander!

Het ontvangen van een bestelling is natuurlijk sowieso leuk, je begint niet voor niets een webshop. Mijn hart slaat nog steeds een sprongetje over als ik in de mail bestellingen binnen zie komen. Het geeft toch aan dat mijn handwerk gewaardeerd wordt, dat anderen blij worden van mijn creativiteit, dat ik lekker bezig ben & dat voelt goed ♥!

CADEAUTJE!

Een bestelling betekent ook dat ik een pakketje in mag pakken & dat is ook echt een feestje. Ik vind het zo leuk om te doen. De collectie inpakmaterialen wordt ook steeds een beetje groter en ik doe steeds meer leuke ideeën op. Van het uitzoeken van leuke inpakspulletjes tot het ontvangen van leuke goodies van andere lieve webwinkelhelden om bij de bestelling mee te sturen. Ik geniet er van, omdat het leuk is!

Mar-JoYa | altijd een kadootje voor jezelf of een ander       Mar-JoYa | altijd een kadootje voor jezelf of een ander

Ik probeer de pakjes altijd zo leuk en creatief mogelijk in te pakken, want ook al is het niet een cadeautje voor een ander, een online bestelling vind ik ook een cadeautje voor jezelf. Het is toch een verrassing, want ook al doe ik nog zo mijn best op de product foto’s, in het echt is het toch altijd anders, mooier, tastbaarder. Dus is het nog leuker als je het leuk verpakt in huis krijgt en de verrassing nog iets gerekt wordt en niet meteen wordt prijsgegeven wat je hebt bestelt als je de enveloppe open maakt ♥!

Samenwerken werkt!

Het ontvangen van goodies van andere webwinkeliers is echt super leuk!

Samenwerken werkt; behalve dat het ontzettend leuk is om te doen (het maken van de goodies en die van anderen toevoegen aan je bestelling als cadeautje), behalve dat je op deze manier laat zien dat je klanten “de moeite waard zijn”, kun je op deze manier ook andere leuke shops in de spotlights zetten. Wat me opvalt is dat vrouwen elkaar onderling meer gunnen dan men denkt, helemaal als ze hetzelfde doel hebben: zich met hart, ziel en zaligheid inzetten voor hun droom, doel en werkelijkheid. Of het nou over bloggen of over het hebben van een webshop gaat. Op Facebook en Twitter worden tips en tricks uitgewisseld, heb je een vraag is er altijd wel iemand aan wie je hem mag stellen. Loop je ergens tegen aan, is er altijd iemand die met je mee wilt denken. Langzamerhand “ontmoet” je steeds meer mensen online, waar je een bijzondere digitale “klik” mee hebt, best vreemd, maar echt leuk!

Dus dit blog is niet alleen om te showen waarom een bestelling bij Mar-JoYa een feestje is, maar ook om mijn lieve medeblogsters en medewebwinkeliers ontzettend te bedanken ♥!

You know who you are!

Lieve groetjes
♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Samenwerken werkt #ohmygoodies 28 september 2015 - 15:12

[…] ik hier al schreef houd ik van samenwerken […]

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.