Avontuurlijke gezinsuitjes in Nieuw-Zeeland
Lifestyle Travel

Avontuurlijke gezinsuitjes in Nieuw-Zeeland

Ben je op dit moment meer en meer aan het overwegen om een reis te boeken naar Nieuw-Zeeland met het hele gezin? En gaat je hart net even wat sneller kloppen van een avontuurlijke reis, waar je herinnering na herinnering kunt maken waar je de rest van je leven van kunt genieten? Vandaag de dag zijn er tal van avontuurlijke uitjes die je met het hele gezin kunt maken. Om je alvast op weg te helpen met het regelen van een vakantie naar Nieuw Zeeland met kinderen, geven we je een paar erg leuke tips in dit artikel.

Sta oog in oog met een indrukwekkende gletsjers 

Tijdens jouw welverdiende reis mag een bezoek aan het Westland National Park natuurlijk niet ontbreken. Waarom?

Dit uitgestrekte park staat bekend om de ongeveer 60 gletsjers. Je staat dus oog in oog met een prachtig natuurfenomeen De Franz Josef gletsjer is samen met de Fox Glacier de beroemdste. Je kunt ervoor kiezen om een wandeling door het park te maken, maar het is zelfs mogelijk om de gletsjer te bezoeken per helikopter. Dit is vast en zeker een herinnering die ieder lid van het gezin niet meer gaat vergeten. En dat is natuurlijk het belangrijkste van alles.

Kies voor een ontspannende wandeling door een idyllisch berglandschap 

Veel mensen brengen een bezoek aan het land vanwege de erg indrukwekkende natuur die het land rijk is. Niet zo gek dus dat je hier eindeloze wandelingen kunt maken, bijvoorbeeld door een idyllisch berglandschap.

Let er wel op dat vooral het Zuidereiland bekendstaat om deze prachtige natuurgebieden. Zowel het Noordereiland als het Zuidereiland zijn erg makkelijk te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld met een auto die je in het land kunt huren. En dat is wel zo handig om te weten natuurlijk. Welk gedeelte van het land wil je zelf het liefste ontdekken tijdens een rondreis?

Avontuurlijke gezinsuitjes in Nieuw-Zeeland

Zoek van tevoren even een keer goed uit naar wat voor soort activiteit je voorkeur het meeste gaat. Je kunt je makkelijk weken achter elkaar vermaken tijdens een rondreis door Nieuw-Zeeland als je een vliegticket Nieuw Zeeland gaat boeken. Het is daarom wel altijd even aan te raden om de nodige research te gaan doen. Dit doe je erg eenvoudig online.

❥ Op deze manier is het uitstippelen van de reis van je dromen weer net even wat makkelijker. En je krijgt meteen een goed beeld van welke activiteiten waar in het land te boeken zijn. 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.