Juffencadeau DIY scrub
Do it yourself Essentiele olien Feest

Juffencadeau DIY scrub

Wanneer je je aanmeld voor Young Living krijg je behalve een waanzinnige starterbundle en cadeautjes, ook een hele hechte community in je schoot geworpen! Dat is op veel fronten heel waardevol, niet alleen wat betreft de oliën en ik vertel je daar later graag veel meer over, nu wil ik graag deze onwijs leuke juffencadeau DIY scrub met je delen, die daar gedeeld werd door Chantal!

Mermaid Spray met Rosemary essential oil

We kwamen erop, doordat je deze maand bij je bestelling Rosemary essentiële olie kunt ontvangen. Natuurlijke deelde iedereen enthousiast hoe ze deze olie graag gebruiken. Want net als elke andere essentiële olie is ook Rosemary heel veelzijdig. Behalve dit leuke DIY juffendagcadeau kun je er bijvoorbeeld ook een Mermaidspray mee maken die fantastisch is voor je haar.

Dat is in deze leuke sprayfles ook meteen een ideaal cadeautje voor de juf trouwens. Mocht je iets anders willen dan de scrub. De Mermaidspray bevat naast Rosemary essential oil nog Cedarwood en Lavender. Behalve ideaal tegen klitten in het haar heeft het meerdere geweldige verzorgende werkingen, ook voor je hoofdhuid.

Juffencadeau DIY scrub

Maar goed, waar het om ging is deze leuke DIY scrub als juffencadeau, of attentie voor Moederdag of welk ander lief gebaar ook!

Je maakt de scrub heel eenvoudig met kristalsuiker! Dat is zachter dan zout. Je gebruikt een klein beetje van de base douchegel van Young Living om de olie in te verdunnen (paar druppels) en dat meng je dan met de suiker. Het is natuurlijk extra leuk als je nog een echt takje rozemarijn toevoegt. 

Extra kleinigheidje juffencadeau DIY Scrub

Bij de Blokker haalde ik nog twee zakjes Rozemarijn zaadjes, zodat de juffen thuis hun eigen Rozemarijn kunnen kweken.

Dit samen in transparante folie en een cadeauzakje lijkt mij dus ontzettend leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven.  Rozemarijn kan trouwens ook heel goed gebruikt worden om thee van te zetten. Deze thee wordt gebruikt als stimulerend middel, tegen vermoeidheid en tegen spijsverteringsproblemen bijvoorbeeld. 

Heb jij al een juffencadeautje in gedachten voor dit jaar? Mocht je hier zelf mee aan de slag willen, gebruik dan essentiele olien van perfecte kwaliteit. Zoals die van Young Living, dankzij de Seed to Seal belofte! 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.