Home MAMA Babynaam vinden met een app

Babynaam vinden met een app

by Marjo
Babynaam vinden met een app

Eergisteren kreeg ik van een oud-collega een briljante tip, lief als mensen zo meedenken. Ze moest meteen aan ons denken, aan onze zoektocht naar een naam. Dé jongensnaam. Wat blijkt? Je kunt de perfecte babynaam vinden met een app tipte ze! Om preciezer te zijn: een babynaam vinden met een app samen met je partner.

Een soort Tinderen voor babynamen. En ik vind het wat! Na weken en weken van geen idee hebben. Na een naam die af viel bij de twintig weken echo (wat nog eens bevestigd werd toen we een tokkiemama de naam in de MacSnack hoorden zeggen/roepen). Nadat we dachten dat het nooit goed zou komen, hebben we nu na één avondje swipen een lijstje van vijf namen.

Babynaam vinden met een app

Hoe het werkt? Eén van beide installeert de Zwitsal babynamenapp op zijn telefoon. Je kunt je aanmelden met Facebook en dan wordt gevraagd of je al kinderen hebt en welke naam zij hebben. Je kunt ook meteen je partner uitnodigen, zodat jullie aan elkaar gekoppeld worden. In de app komt dan een naam te voorschijn. Swipen naar links of rechts betekent ‘nee’.  Vind je het wat, dan swip je naar boven of beneden. Iets met ‘ja’knikken en ‘nee’ schudden.

Babynaam vinden met een app

Er is een match!

Je kunt naar een overzicht van de namen die je uitgekozen en afgewezen hebt. Een gekozen naam kun je alsnog weg doen. Wij hadden dan ook afgesproken om ook bij twijfel naar boven te swipen. Oh, wil je niet swipen, het kruisje en het vinkje werken ook prima.  In het hartje zie je het aantal namen die overeenkomen. In het lijstje gekozen namen, die ik hier natuurlijk niet laat zien, kun je dan ook nog de volgorde aanpassen. De namen zijn van verschillende nationaliteiten, dus voor elk wat wils. Nu heb ik geen kleurtje, dus ik weet oprecht niet hoe belangrijk het zou zijn dat het mogelijk is om dit in te stellen. Misschien wel een aandachtspuntje.

Eindelijk zijn we op de goede weg, er komt een beetje schot in. Nu alleen niet te veel nadenken en gewoon langzaam wennen aan de namen, dan komt er vast een nummer één tevoorschijn. Met Muppet en Pollewop kwam het ook goed, dus mini3 zullen we vast ook ook binnen kunnen roepen ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

3 comments

Populairste jongensnamen eerste kwartaal 2017 | Babynamen top 20 SVB 11 mei 2017 - 12:31

[…] De één vond eigenlijk nooit leuk wat de ander leuk vond. Toen zijn we aan de slag gegaan met de Zwitsal babynamen app. Daar lukte het ons om op een gegeven moment zo’n vier namen te vinden die we allebei wel […]

Reply
Vlijtig Liesje 1 maart 2017 - 10:27

Ik vind het een briljant idee zeg!
Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Waarom dragen sommige mensen nog een horloge?My Profile

Reply
Nicole 1 maart 2017 - 07:07

Ahh je bent me voor! Had dit blogje voor morgen gepland Ontdekte hem ook onlangs hihi..
Nicole onlangs geplaatst…Moeder dochter weekendje in UtrechtMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.