de nieuwste brei- en haakboeken
What's new

De nieuwste brei- en haakboeken voor het najaar

Zoals een aantal van jullie weten had ik voor dit blog een webshop met handgemaakte sieraden en gehaakte spulletjes. Van babydekentjes tot mutsjes en tot hangers voor kettingen. Soms mis ik het nog wel eens en ik zit er wel aan te denken om het haken als hobby weer op te pakken! In deze rare periode en met dit weer is het een fantastische manier om je even aan “alledag” te onttrekken. Een echt moment voor jezelf. Mocht je nou onverhoopt in thuis of zelf quarantaine moeten is dat een mooi moment om het te leren. Je kunt nieuwste brei- en haakboeken dan mooi als inspiratie gebruiken! 

Behalve dat haken en breien (ondanks het tellen bij een patroon) heel ontspannend is, houd je er ook nog hele leuke praktische producten aan over. Een gehaakte babydeken is een geweldig kraamcadeau en je kunt de prachtigste babymutsjes maken. In de nieuwste brei- en haakboeken kun je aan de slag speciaal voor de Kerstdagen, haak je helden uit je kindertijd of haak je speciaal voor de winter. Een van de haakboeken staat zelfs speciaal in het teken van kraamcadeautjes! Ik zou niet weten welke ik zou kiezen!

Dit zijn de nieuwste brei- en haakboeken van dit najaar!

Ben je nog op zoek naar een origineel inspirerend cadeau voor Sint of Kerst, zouden deze exemplaren geweldig zijn. Kun je de komende tijd flink aan de slag voor Kerst volgend jaar of voor de Corona-Babyboom.

Annemarie Arts – Kraamcadeautjes haken

Babyspeelgoed is zeer geliefd om te haken. Met “Kraamcadeautjes haken’ haak je de bijzonderste speelgoedsetjes met een gehaakte rammelaar, knuffel en boekje voor baby’s.

In Kraamcadeautjes haken deelt de ervaren ontwerpster Annemarie Arts haar gloednieuwe haakontwerpen voor de vrolijkste kraamcadeautjes. De patronen voor babyboekjes, rammelaars en knuffeldoekjes zijn door de diverse thema’s leuk voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast zijn de speelgoedsetjes naar hartenlust met elkaar te combineren. Annemaries ontwerpen zijn populair en geliefd. Vrolijk en kleurrijk, origineel en altijd met duidelijke patroonbeschrijvingen. Haakplezier gegarandeerd: zowel voor beginners als voor gevorderden.

Thessa Kockelkorn – Winters haken

Winters haken is de beste voorbereiding op de kou: met patronen voor warme kleding, winterse accessoires en kleurrijke dekens.

winters haken

Met Winters haken haak je de mooiste patronen voor warme mutsen, wanten, sjaals en dekens in de meest schitterende kleurencombinaties. De patronen zijn ook uitgewerkt in een duurzame recycle-variant: met restjes wol. Er is voor iedereen genoeg uitdaging: voor beginners en gevorderde haaksters is dit een prachtig boek vol inspiratie. Het levert naast veel haakplezier gegarandeerd een warme en kleurrijke winter op.

Bas den Braver – Mini waterwereld haken

Mini waterwereld haken is het vierde vrolijke haakboek van Bas den Braver: neem een creatieve duik in een wereld vol zeepaardjes en zeemeerminnen.

 

Bas den Braver, alias Zabbez, breidt met Mini waterwereld haken zijn haakuniversum weer verder uit met een nieuwe set originele en vrolijke waterwezens in miniformaat. Schattig om te geven of te krijgen, en je maakt er in een handomdraai een leuke sleutelhanger van.

De patronen worden in superduidelijke stap-voor-stap omschrijvingen uitgelegd. Met zijn debuut ‘Bloemenpoppen haken’ wist hij in één klap een plek te veroveren in de haakwereld. De patronen van Zabbez zijn zowel voor beginners als voor gevorderden een feest zijn om te haken. Haakwerkjes waar je blij van wordt.

Sofie Kirschbaum – Helden uit je kindertijd haken

Met Helden uit je kindertijd haken van Sophie Kirschbaum haak je de vrolijkste tekenfilmfiguren en culthelden: haakplezier gegarandeerd!

helden uit je kindertijd haken

In de internationale bestseller ‘Helden uit je kindertijd haken’ staan haakpatronen van de populairste figuren uit kinderboekenklassiekers, strips, tekenfilms en legendarische televisieseries die iedereen kan haken. Dankzij dit vrolijke haakboek van Sophie Kirschbaum kunnen de grote helden uit je kindertijd nu ook gehaakt worden. Hierbij staat het vrolijk gekleurde haakplezier voorop! Geef de poppetjes weg als kraamcadeautje of verzamel ze zelf allemaal – iedereen wordt blij van deze figuren. Dankzij de uitgebreide instructies zijn ze eenvoudig om te haken, zowel voor beginners als gevorderden.

Club Geluk – Kerstsokjes breien en haken met Club Geluk

Met Kerstsokjes breien en haken met Club Geluk maak je de leukste kerstversiering helemaal zelf. De unieke en gelukzalige kerstcollectie van Club Geluk wordt almaar groter.

Na de kleine kersttruien breien en haken zijn er nu ook kleine sokjes voor in je boom of om cadeau te doen. Dit boek bevat 20 unieke DIY ontwerpen voor minikerstsokken. En natuurlijk is er ook een ontwerp voor een reuzenkerstsok voor aan de schoorsteenmantel. Alle patronen zijn uitgewerkt in twee varianten: de sokjes kunnen zowel worden gehaakt als gebreid.

Speciaal voor de kerst heeft Club Geluk een AdVENTkalender uitgebracht welke je gratis kunt downloaden bij het boek. Haak en/of brei de sokjes uit Kerstsokjes breien en haken en print de kerels van de AdVENTkalander uit.

❥ Steek ze in de sokjes, hang de sokjes op en je kalender is klaar! Iedere vent heeft een kerst-knusse activiteitstip voor die dag, die je coronaproof kunt uitvoeren. Happy Christmas!

 

 

Photo by Annisa Ica on Unsplash

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.