De Piraten van Hiernaast II
Travel

De Piraten van Hiernaast

Ahoy landrotten! Goed nieuws via de flessenpost, want vanaf 20 april is het megaleuke deel twee van De Piraten van Hiernaast in de bioscopen te zien. En de voorpret kan al beginnen, want distributeur Dutch FilmWorks heeft zowel de poster als de trailer bekend gemaakt. 

In De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant wordt de rust in Zandwijk opnieuw verstoord, ditmaal omdat er ninja’s in de straat komen wonen. Naast vaste gezichten als Egbert-Jan Weeber en Tygo Gernandt, maakte Dylan Haegens gisteren bekend opnieuw de stem in te spreken van de papegaai van piratenkapitein Hector Donderbus. Nieuw is dat ook zijn vriendin Marit Brugman in deze film te horen zal zijn. Zij gaf haar stem aan de (rode) papegaai van Donderbus’ aartsrivaal Knokige Krelis.

De Piraten van Hiernaast II – DE NINJA’S VAN DE OVERKANT

De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Piraten en ninja’s zijn immers gezworen vijanden! Terwijl Piratenkapitein Hector Donderbus uit alle macht probeert om van zijn nieuwe buren af te komen, sluiten zijn zoon Billy en ninja dochter Yuka juist vriendschap. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen? Ninja’s zijn natuurlijk sneller en leniger, maar piraten zijn de beste valsspelers van de zeven zeeën …

Net als in het eerste deel kiezen de makers van De Piraten van Hiernaast voor het thema verbinding. De verschillende groepen mogen dan verschillende uiterlijkheden en leefwijzes hebben, die blijken uiteindelijk toch overbrugbaar.

De Piraten  van Hiernaast van regisseur Pim van Hoeve ontving in 2020 een Gouden Film  en trok ruim 200.000 bezoekers. Voor de tweede film werd opnieuw een enorm piratenschip opgebouwd in een woonwijk in Amsterdam Noord. Met daarnaast nu natuurlijk ook een ninjahuis. De cast bestaat onder anderen uit Samuel Beau Reurekas, Kyana Pacis, Matti Stooker en Celeste Holsheimer. Ook maken onder meer Jung Sun den Hollander, Sarah Janneh, David Lucieer, Nyncke Beekhuyzen, Peter van Heeringen, Bert Hana en Sytske van der Ster hun opwachting.

❥ We hebben onwijs genoten van deel 1 van de Piraten van Hiernaast en ik kan niet wachten tot april. Kende jij de boeken en de films over deze Piraten al?

 

Films en seriesFilms en series

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.