Echte liefde
Persoonlijke verhalen

Echte liefde

Echte liefde! & zo is het al weer bijna 19 juli…de datum waarop ik en de liefde van mijn leven 17 jaar samen zijn ♥ en dit jaar zijn we al weer 12 jaar getrouwd (30-08-2002), de tijd vliegt echt als je het leuk hebt! (In het jaar van de traan van Maxima, was er ook een traan van Marjo ;)). 

Het aanzoek ging zo op zijn “Marjo & René’s” dat ik mijn man de volgende ochtend nog even heb moeten vragen of we “het nou echt gingen doen”.  Die twee momenten kan ik nog steeds met een grote glimlach aan terugdenken! #koesterenWat hebben we een prachtig leven! Soms voelt het zo burgerlijk, maar wat is het fijn en vertrouwd. Huisje, boompje, geen beestjes, twee prachtige kindjes………

Wat hadden we een prachtige dag!

De trouwdag was ook een echte ouderwetse, inclusief zaaltje, kring om het bruidspaar, bandje, koffie, broodjes. Niets wat je nu allemaal ziet op Pinterest, maar wel heel comfy&koossie, hét gevoel van ons. Er werd “een stukje” gedaan (waar ik absoluut een hekel aan heb, gelukkig niet meervoud en gelukkig niet héééél lang ;)).  Het is toch wel een enorm fijn gevoel, dat je weet dat ook anderen zoveel voorpret gehad hebben en zoveel moeite gedaan hebben voor jouw huwelijk. Door een geweldige ceremoniemeester hebben we ons op de dag zelf nergens druk om hoeven maken, mijn zusje werkte indien nodig de make-up bij, alle opa’s en oma’s waren er bij  & zelfs mijn overgrootmoeder ♥

say-yes-to-the-dress

Mijn zusje was bruidsmeisje en hielp me mee om alles aan te krijgen. Samen met mijn oma, mama en schoonmoeder was ze ook mee geweest om de jurk uit te zoeken. Hierbij gelukkig geen “say-yes-to-the-dress”-taferelen. Het was eventjes rijden, maar bij bruidsmode “Joan” in Leeuwarden zijn we helemaal geslaagd. De jurk was bijna alles wat ik niet wilde, maar toen ik hem aanhad: HET WAS HEM!

Echte liefde!

Waardevolste moment van de dag (behalve het ja-woord) was om mijn man voor het eerst te zien die dag. We hadden de avond gewoon lekker samen thuis geslapen en hij ging naar zijn ouders om zich klaar te maken en ik bleef in ons huis. De auto met chauffeur pikte eerst hem op, zodat hij zijn bruid op kon gaan halen, zo romantisch. De deurbel ging en ik had gewoon een brok in mijn keel. Wat een dierbaar, prachtig, geweldig moment en wat een lieve reactie… We staan elk jaar stil bij onze trouwdag, niet groots en meeslepend, maar vol liefde. Soms gaan we uit eten, soms dineren we romantisch thuis, soms is het gewoon een niets-doen-bankhang-avond, maar onopgemerkt voorbij gaat het nooit!

Volgend jaar in maart zijn we 12,5 jaar getrouwd en ik hoop dat de financiën het toe laten om dan een klein feestje te geven ter ere van echte liefde 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

3 Reacties

 1. Astrid Haan zegt:

  Hoi,

  Wat zagen jullie er mooi uit trouwens. En wat grappig ik heb mijn trouwjurk ook gekocht bij bruidsmode Joan in Leeuwarden. Geweldige leuke winkel met personeel wat echt met je meedenkt. En ik heb ook een totaal andere jurk gekregen dan dat ik in gedachten had. Ik wilde een witte strapless jurk met hoepel. Maar het is een ivoorkleurige top geworden met een bronskleurige rok met vier lagen tule. Mag graag je blogs lezen.

  Groetjes Astrid

 2. Wat leuk!! En ook getrouwd in ons prachtige gemeentehuis of niet? 😀
  Gefeliciteerd alvast!

  1. Klopt inderdaad, prachtig gemeentehuis, zo heerlijk nostalgisch, perfecte setting ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.