Home INSPIRATIE Een nieuwe garagedeur

Een nieuwe garagedeur

by Marjo
Een nieuwe garagedeur

Wanneer je een woning koopt, moet er vaak één en ander veranderd worden. In eerste instantie kan dat een smaak ding zijn. De kleuren in je nieuwe woning passen niet bij jouw stijl, de badkamer is ontzettend gedateerd en mist wat er voor jouw gezin nodig is bijvoorbeeld. Dat zijn vaak de dingen die je snel aan wilt pakken. Andere zaken, zoals een nieuwe garagedeur laten vaak iets langer op zich wachten. Of dat te maken heeft met de gemiddelde prijs garagedeur of de noodzaak is per persoon verschillend natuurlijk. 

Zo ook bij mijn ouders. Het eerste wat er gedaan werd, is alleen verven. Alles even fris en helemaal van hen. De rest kon later wel, want allemaal prima. Fijn is dat je zo de tijd neemt om kosten en tijd tegen elkaar af te wegen. Wat is belangrijk voor jou om aan te passen aan het nieuwe huis, hoeveel tijd neemt het in beslag (hoelang zit je in de troep) en wat zijn de kosten. Zo weet je wat je wilt. Je kunt meteen een lijstje maken op volgorde van belangrijkheid. Ook heb je op die manier een overzicht van welke kosten je wanneer maakt.

Een nieuwe deur voor je garage

Voor hen konden een nieuwe garagedeur, verbouwing van de badkamer en een andere vloer in de huiskamer allemaal wel naar iets later verschoven worden.

Voordelen elektrische garagedeur

De kosten openslaande garagedeuren of de prijs voor nieuwe elektrische garagedeuren zijn immers anders dan overal een likje verf op de muren en kozijnen. Inmiddels is de garagedeur van de garage aan de woning wel vervangen voor een nieuwe garagedeur. Of het vervangen van de garagedeur aan de beurt was weet ik niet, maar het is wel een verbetering hoor!

Voordelen elektrische garagedeur

Behalve dat een garagedeur aan vervanging toe kan zijn, kan ook het praktische oogpunt een reden zijn. De garagedeur in de woning van mijn ouder biedt ze veel voordelen.

De garagedeur waar ze voor gekozen hebben is elektrisch en op afstand te openen. Ik kan me voorstellen dat dit een veilig gevoel geeft. Ze kunnen in de auto blijven zitten, de deur open doen en de auto naar binnen rijden. Pas binnen hoeven ze uit de auto te stappen.

Ook neemt deze elektrische garagedeur minder ruimte in beslag. Doordat hij naar boven rolt, gaat hij dus niet meer naar voren open. Hierdoor hoeft niemand bij het parkeren op de oprit erom te denken dat de garagedeur misschien nog naar buiten/voren open hoeft.

Een goede soepel te openen garage is levensduurbestendig. Mochten ze hier tot oudere leeftijd blijven wonen, dan hoeven ze niet die hele zware deur open te trekken en dicht te doen. Maar goed als jonge moeder is het ook ideaal. Sommige kinderen hoef je maar los te laten en ze zijn ervandoor. Nu kun je met je armen vol, heel makkelijk de garagedeur open doen met een afstandsbediening.

Meerwaarde woning garagedeur

Een garage aan je woning is altijd een plus. Voor de één is het belangrijk voor het binnenzetten van de auto. Voor de ander betekent het extra bergruimte. Toch kan ook een nieuwe garagedeur bijdragen aan de waardevermeerdering van je woning. Want zeg nou zelf; je kijkt toch anders naar een woning met een stijlvolle uitstraling en hebt daar meer voor over. Een nieuwe garagedeur zal zeker bijdragen aan de look and feel van je huis bij verkoop. Doordat garagedeuren in verschillende soorten en kleuren leverbaar zijn, is er altijd een garagedeur die bij je woning past.

❥ Heb jij een garage? Heb jij je wel eens verdiept in het gemak van een nieuwe elektrische deur voor je garage? 

 

 

Photo double garagedoor by John Paulsen // Photo car in front of garage door  by Jonas Jaeken on Unsplash

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.