Eigen stijl tijdens de zwangerschap
Ouderschap Styling

Eigen stijl tijdens de zwangerschap

Hoe combineer ik mijn eigen stijl tijdens de zwangerschap? Ik wil het stoer en vrouwelijk. Hoe leuk ik het ook vind bij anderen en hoe geweldig het ook verkrijgbaar is, ik draag eigenlijk nooit zakelijke kleding. Blouses vind ik bijvoorbeeld prachtig en vrouwelijk, maar kraagjes passen niet bij me.  Mijn stijl is voornamelijk stoer en veel zwart. Shirts en vesten, gecombineerd met een stoere jeans en mijn trouwe Allstars. Ik houd ook heel erg van jurkjes (wel met sneakers trouwens).

Met de vorige twee zwangerschappen vond ik dat vasthouden van mijn eigen stijl tijdens de zwangerschap maar lastig. Gelukkig is de zwangerschapskleding tegenwoordig in ieder geval ‘normale kleding’. Geen giga soepjurken om je buik te verstoppen bijna, maar trendy en modern en je mag je buik laten zien! Toch droeg ik de laatste twee zwangerschappen veel kleding die eigenlijk niet bij me paste. Als ik de foto’s terug kijk, denk ik wel, what was I thinking. Misschien ook omdat ik toen nog niet echt mijn eigen stijl had ontdekt en nu wel weet wie ik ben en wat daar bij past en waar ik me lekker in voel. Misschien wil ik daarom nu ook zo graag mijn eigen stijl tijdens de zwangerschap bewaren.

Voor mijn werk mag het ook wel wat zakelijk. Ik heb heel lang mijn eigen kleding kunnen combineren met positiekleding, daardoor was het ook makkelijker mijn eigen stijl te waarborgen. Daardoor dacht ik ook dat ik genoeg had. Helaas houdt dat nu op. Het moeten nu steeds meer volledige zwangerschapssetjes worden.

Positiekleding online shoppen

Gelukkig kunnen de vesten nog wel steeds uit mijn eigen kast, maar de shirtjes redden het niet meer. Ik zou het ook zonde vinden wanneer deze helemaal uit zouden rekken natuurlijk. Omdat er geen winkels met positiekleding in mijn dorp aanwezig zijn, ben ik wel aangewezen op online shoppen. Er zijn genoeg shops, dus ik kan mijn hart ophalen. Het is wel mijn laatste zwangerschap, dus ik ben wel op zoek naar koopjes en combinaties die ik onderling kan uitwisselen. En ik moet ze ook een beetje leuk kunnen verkopen op de verschillende verkoopplekken. Zoals ik zei: het is de laatste zwangerschap dus bewaren is niet nodig.

Eigen stijl tijdens de zwangerschap

Het valt me deze keer wel mee, dat combineren van mijn eigen stijl tijdens de zwangerschap. Ik houd me vast aan de basis: een jurkje met sneakers of een zwarte broek met shirt en vest. Op mijn wensenlijstje (nadat ik zorgvuldig had gecheckt wat ik had en wat nog paste van mijn eigen garderobe) stond nog een positiebroek en een tof shirt met lange mouw én een vest. Na lang rondzoeken heb ik het gevonden, een stoer zwart positieshirt van Mamalicious in de opruiming voor maar €10,- , een stoer kort vestje van Only (uiteraard ook zwart) ook voor maar € 10,-  én een super stoere vrouwelijke broek van Noppies! Dus merkkleding, voor kleine prijsjes.

Eigen stijl tijdens de zwangerschap

Zoals je ziet heeft de broek een stoere leatherlook streep aan de zijkant, waardoor hij net even stoerder wordt, maar wel vrouwelijk en zakelijk blijft. Het vestje heeft een klein glittertje én is niet zwart, maar scarab, een hele diepe donkere groene tint.

Volgens mij ben ik enorm goed geslaagd! Vond of vind jij het moeilijk om je te houden aan je eigen stijl tijdens de zwangerschap, of was jij zo gezegend dat je de hele zwangerschap je eigen kleding aan kon?

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. […] aan de ene kant best een hele andere stijl dan mijn eigen stijl, maar ook de oude ik is er nog. Een jurkje met sneakers zal altijd bij me horen. Hoewel ik me ook […]

  2. Ik heb geen idee wat mijn eigen stijl is haha. Maar vind afwisseling wel moeilijk omdat ik weinig eigen kleding meer heb die ik pas en ik ook niet zoveel zwangerschapskleding heb!
    Nicole onlangs geplaatst…Blogfeestje 2.0 – een feestje in een nieuw jasjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.