Home MAR-JOYA Eindelijk maar toch, de winnaars zijn bekend!

Eindelijk maar toch, de winnaars zijn bekend!

by Marjo

Eindelijk maar toch, de winnaars zijn bekend!

In dit blog vertel ik je wie de winnaars zijn van de drie lopende acties.

Via mijn eigen Facebook-pagina liepen er twee winacties. Daarnaast had ik via een groep waar ik lid van ben, ook nog een leuke actie lopen.

  1. De weggeef-actie van een shirt wat heel leuk en stoer is, maar niet uit mijn handen kwam zoals het in mijn hoofd zat. Hier lees je daar meer over
  2. Ontwerp je eigen t-shirt, omdat ik benieuwd was welk t-shirt mijn volgers zouden ontwerpen en voor wie dit zou zijn
  3. Een blog voor een blog. Een combinatie van een win- en weggeefactie. Collega bloggers konden aangeven welk artikel uit mijn webshop ze weg zouden willen geven aan hun lezers en waarom. Uit alle reacties koos ik één blogger uit om een samenwerking mee op te zetten.

De winnaar van het T-shirt wat anders uit mijn handen kwam als de bedoeling is:

Elize Nijdam
voor haar brabbelende superster

Haar reactie vond ik zo schattig! Als je al zo jong weet wat je wilt…of juist niet wilt, ben je voor mij een echte #star!

Elize, stuur je mij een privé bericht via Facebook? Dan komt je kadootje zo snel mogelijk jouw kant op!

De winnaar van het T-shirt naar eigen ontwerp is:

Jaklien Molema – de Ruiter
Zij koos voor de prachtige tekst: “be-YOU-tiful” voor haar dochtertje

Het bericht van deze Facebook actie is onder mysterieuze omstandigheden verdwenen helaas. Het idee was om een t-shirt weg te geven wat door één van mijn volgers, zelf ontworpen is. Toen het oorspronkelijke bericht verdwenen was heb ik via Twitter en Facebook nogmaals de oproep geplaats en opnieuw een bericht aangemaakt op Facebook. Ook dit bericht is verdwenen. Er kwamen ontzettend leuke originele reacties binnen, waarvan gelukkig een aantal zijn blijven hangen, ook toen ik de reacties niet meer terug kon lezen.

Eén van de belangrijkste dingen die ik aan mijn kinderen mee wil geven is dat ze altijd zichzelf mogen zijn, gelukkig mogen zijn met zichzelf en “het dicht bij zichzelf moeten houden”, dat je altijd mooi bent, zoals je bent. Deze tekst sluit daar heel goed bij aan ♥.

Jaklien, geef je me even door welke kleur je wilt? Zowel voor de tekst als voor het shirt uiteraard.

De collega die één van haar lezers blij mag maken is:

Eva Mangal – Visser

Op haar blog over opvoeden zonder stress wil ze een platform creëren waarbij ouders dé tips en trucs kunnen delen en waarbij je wellicht verrassende en vernieuwende inzichten krijgt in opvoeden zonder stress. Dat laatste met een dikke knipoog natuurlijk! Een platform waar tips en positiviteit gedeeld worden en waar jullie het leuk vinden om terug te komen! Ze hoopt dat ze een steentje kan bijdragen in het verlichten van de soms heftige weg die we als ‘verse’ of doorgewinterde moeder (en vader) bewandelen.

Eva koos er voor om het t-shirt “#JOY” voor meisjes weg te geven. Lieve Eva, neem je contact me op, zodat we onze actie kunnen gaan vormgeven? Houden jullie vooral onze blogs in de gaten! Natuurlijk lees je binnenkort meer!

Eindelijk maar toch, de winnaars zijn bekend! 

Zat je er niet bij, niet getreurd. Samenwerken werkt, er volgens ongetwijfeld meer winacties met leuke dingen uit mijn shop of andere mooie, handige, leuke items. Sowieso staat er behalve dus met Eva, ook nog een actie op de planning met Miss Koffieklets, waar je een kadobon van Mar-JoYa kunt winnen. I’ll keep you posted!

 ♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

2 comments

Jaklien 5 mei 2015 - 22:20

waaaah wat leuk!!!! Ben heel blij voor mijn meisje!!! Mijn corige was hardroze… Heb je nog leuke suggesties voor mijn meisje qua kleur!?
echt super!

Reply
Marjo 6 mei 2015 - 13:44

Hey Jaklien, leuk zo’n enthousiaste reactie! We contacten wel even over de mogelijkheden..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.