Finding Dory op Netflix
What's new

Finding Dory op Netflix

Heb jij haar al gevonden? Dory bedoel ik? Vanaf vandaag kijk je Finding Dory op Netflix. Het leek mij een fantastisch plan ook voor vandaag. Iets met een zieke oppas, twee zieke kindjes, een spontane vrije dag en zelf ook niet topfit.

Finding Nemo hadden we een tijd terug al op gekeken op een zondag. Lekker truttig, op de bank, met z’n vieren en chipjes. Ze verzetten zich altijd een beetje tegen iets dat ze niet zelf hebben uitgekozen. Maar met chipjes wilden ze alles wel kijken.Al snel waren ze om en vonden ze het erg leuk. Ik kan daar zo van genieten. Van het moment zelf en de herinneringen die je maakt. In mijn herinnering is films kijken ook iets dat ik het liefst deed wanneer ik ziek was. Mijn favoriet was Mary Poppins.

Mijn kinderen doen niet echt aan favorieten op Netflix. Zij kijken een tijd lang hetzelfde. Bingewatchen to the max! Soms steeds dezelfde serie, andere keren steeds dezelfde film. Van het ene op het andere moment zijn ze er dan ook weer op uitgekeken. Op dit moment is dat trouwens Transformers Rescuebots.

Finding Dory op Netflix

Maar goed, na dinsdag een hele dag Transformers Rescuebots voor twee zieke kindjes op de bank, was mama er wel klaar mee. En aangezien ik zelf nu lichtelijk geveld word door misselijk en moe, wilde ik iets leuks met z’n drieën kijken. Dat werd uiteindelijk met z’n tweeën, Elynn was zo opstandig, dat ik die lekker op bed gebracht heb. Ziek zijn kost energie immers.  Mij leek Finding Dory wel een leuk idee en hoe perfect getimed dat deze vandaag  op Netflix verscheen! Ik keek er in ieder geval ontzettend naar uit.

Hopelijk heb jij meer geluk dan ik. Mijn lieve zoon was zo lief dat hij Finding Dory, net als Finding Nemo, met z’n viertjes wilde kijken. Dus wachten op een dag dat we met z’n vieren zijn en natuurlijk wél met chipjes. Gelukkig was Big Hero 6 ook een prachtige film 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.