Geboortekaartjes van Geboortepost
Ouderschap

Geboortekaartjes van Geboortepost

Zwanger? Dan komt er zo verschrikkelijk veel op je af. Hormonen gieren door je lijf, onzekerheden door je hoofd, wensen door je hele wezen. Het begint eigenlijk al vanaf het eerste moment dat je weet dat je een kindje verwacht. Of het nou uit je buik komt of die van een ander en van jullie samen of van jou alleen. Ook als je weet dat je jouw/jullie kindje mag gaan ophalen. Hoe vertel je dat op een leuke manier aan je omgeving? 

Zoveel leuke en originele ideeën, ook bij de geboortekaartjes van Geboortepost, maar waar ga jij voor? Wat zullen jullie al veel keuzes hebben gemaakt en wat zullen jullie nog veel keuzes moeten maken! Als je dat van te voren geweten had…. Nee vast niet, maar het is wel wat hè? Beslissingen, keuzes, wensen. Hoe gaan we het kindje noemen? Je weet pas aan hoeveel mensen je een hekel hebt, als je een naam zoekt voor je baby. Gelukkig zijn er ook dingen makkelijker gemaakt. Het uitzoeken of zelfs het zelf ontwerpen van geboortekaartjes bijvoorbeeld. Tegenwoordig kruip je lekker met je bolle buik en je mobiel onder een dekentje, kopje thee binnen handbereik en je gaat aan de slag. Gemak dient de mama en papa to be! Komen jullie er samen niet uit, kun je easy peasy zelf ontwerpen met het ontwerpprogramma, zelfs op je mobiel.

Geboortekaartjes van Geboortepost; Baby in Wonderland

Persoonlijk spreken de kaartjes van de Baby in Wonderland collectie meteen tot mijn verbeelding. Prachtig vind ik ze, niet zo gek als Alice in Wonderland je favoriete verhaal ooit is natuurlijk. Je kindje in de hoofdrol van zijn eigen sprookje. Precies zoals het is, eenmaal bij zijn ouder(s) begint zijn of haar leven, het grote avontuur!

Het aanbod van Geboortepost is uiteraard veel groter dan dat en om het iets makkelijker te maken, hebben ze de site in handige categorieën verdeeld. Klik op wat je zoekt en je hebt een overzicht wat daar bij past!

Wens voor je baby

Natuurlijk is een persoonlijke tekst op het kaartje voor je nieuwe grote liefde erg mooi. Soms is een stukje tekst van jullie favoriete song heel erg geschikt. Soms zie je ergens een gedichtje waarvan je weet dát is hem. Heb je dat nou niet, dan heeft Geboortepost een aantal geboortegedichtjes ter inspiratie. Zit hét gedichtje daar voor jou ook niet tussen, probeer dan eens een combinatie van de zinnen die je het meest aanspreken. Of google naar quotes met woorden waarvan je graag wilt dat ze terugkomen. Zo kom je vaak tot een prachtig resultaat.

Geboortekaartjes van Geboortepost. Ben je op zoek naar geboortekaartjes? Geboortepost! Wat voor gedichtje hadden jullie op het geboortekaartje?

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.