peuter traktatie inspiratie
Feest

Peuter traktatie

Het leed dat peuter traktatie heet. Ook al weet je maanden van te voren dat ze jarig zijn, soms moet je door omstandigheden en gebrek aan planning afwijken van wat gewenst was. Met een enorm schuldgevoel, dat wel. Toen het al te laat was besefte ik dat we zaterdag een week geleden al, de spullen voor Elynn haar peuter traktatie hadden moeten halen. Een Elsa traktatie wenste ze immers. Inmiddels te laat om dat online te regelen.

Haar verjaardag viel op haar PSZ-dag, dus woensdag moest alles binnen zijn, zodat de traktatie ook gemaakt kon worden, om donderdag uitgedeeld te worden. Ik schijn best leuk onder druk te presteren, maar van Elsa ben ik afgestapt. Wat ik nodig had was last-minute peutertraktatie inspiratie.  Daarom ben ik woensdag snel bij de Action binnengewipt en daar was het idee gelukkig snel helder! Ze hadden dus alles wat ik nodig had ook nog bij dezelfde winkel. Zo fijn!

Peuter traktatie met een uitdeelboekje

Aangezien we enorme boekenwurmen zijn werd ik heel blij van de schattige boekjes die ik in een smal schapje vond.

Peutertraktatie inspiratieEen lief klein verhaaltje over een schattig beestje. Ik zeg super peutermateriaal, helemaal door de leuke tekeningen. Lezen blijft supergoed voor de woordenschat, om dat te stimuleren met een traktatie voor de peuters is dus een goed plan! Gecombineerd met een snoezig uilen-uitdeeldoosje, een stempeltje én iets lekkers, samen verpakt in een celofaantje mét strikje, maakte het een peuter traktatie naar mijn zin!

Gelukkig was Pollewop er niet al te boos over en toen bleek dat ze kon helpen was het helemaal prima!  Zij heeft de bakjes gevuld, ik was later op de avond de baas van het celofaan. Prima taakverdeling en een trots meisje!

❥ Natuurlijk hoop ik jullie met deze simpele & schattige traktatie weer te hebben geïnspireerd! Heb jij altijd een goede planning rondom de kinderverjaardagen?

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Dat ziet er erg leuk uit! Daar kun je me voor de dag komen. Het lijkt me nog best veel werk!
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Matching sleutelhangerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.