gezonde peutertraktatie coronaproof
Feest

Gezonde peuter traktatie | coronaproof

Waar Thomas niets had en niets mocht en gelukkig toch een geweldige verjaardag had, had Finn iets meer mogelijkheden. Opa en oma op bezoek en mogen trakteren op school. In verband met levertijd van de uitdeelboekjes en verwarring over aantal kindjes, werd het twee keer uitgesteld. Maar toch, het mócht. Ondanks corona. Voorwaarde zoals altijd: gezond, anders thuis opeten. 

Voorwaarde in verband met trakteren tijdens corona: een kant en klare traktatie. Nu is dat wat ik altijd doe. Iets lekkers en iets waar ze iets aan hebben. Zoals altijd trakteren mocht dus. Gelukkig. Door het blog over bananenpannekoekjes en het zoeken naar een Bol linkje, kwam ik op de uitdeelboekjes van Kikker. Natuurlijk door de pannenkoek in de titel. Alleen vond ik de boekjes niet zo. Geen Kikker fan, laten we het daar maar op houden. Even verder zoeken en de perfecte uitdeelboekjes voor kinderen waren gevonden.

Coronaproof gezonde peuter traktatie

Finn is gek van veel dingen. Bounce Patrol, Mickey Mouse. Dus de rugzak van Mickey Mouse voor zijn derde verjaardag was perfect. Hij is ook gek van Woezel en Pip. Het boekje over Nederland lezen we het liefst voor.

We hoeven niet per ongeluk het verkeerde kinderbestek bij hem neer te leggen. Zijn Woezel en Pip lepeltje en vorkje moeten bij zijn bordje. Ook was hij heel blij met zijn woezel en pip tandenborstel. Toen ik de uitdeelboekjes van Woezel en Pip zag, wist ik het! Helemaal toen de titels van de boekjes met een verjaardag te maken hadden!

Woezel en Pip – Uitdeelboekjes

Met een doosje Woezel en Pip Uitdeelboekjes heb je een set van 10 kartonnen uitdeelboekjes in een doosje. Genoeg voor negen kindjes én de jarige dus. De boekjes hebben 14 pagina’s en zijn geschikt voor kindjes van 2 – 6 jaar.

 uitdeelboekjes woezel en pipDe verdwenen taart

 

Tante Perenboom heeft een taart gebakken. Woezel en Pip spelen verstoppertje terwijl de taart afkoelt. Maar… waar is de taart gebleven?

Hieperdepiep Hoera

Vandaag is Woezel jarig. Daarom is het feest. Terwijl Woezel nog slaapt hangt Pip ballonnen en slingers op met hun vriendjes. Sssst…!

Woezel en Pip uitdeelboekjes traktatie peuterspeelzaal

Om de traktatie compleet te maken, kozen we voor een doosje Jip en Janneke biologische rozijntjes van de HEMA [redelijk veilig qua allergieën [die er, voor zover ik weet, op de groep van Finn niet zijn] en gezond]. Bij veel van de traktaties in het verleden was mijn motto; folie maakt alles leuker! 

 woezel en pip uitdeelboekjes

Nu heb ik voor makkelijk én vrolijk gekozen en liet ik René cadeauzakjes van de Hema meenemen. Per zakje een boekje én een doosje en klaar ben je. Aan kaartjes eraan heb ik eigenlijk nooit gedaan, de kindjes zijn prima in staat om te vertellen van welk kindje de traktatie is en anders maar niet..

peutertraktatie maken met je peuteUiteindelijk waren er iets meer kindjes dan ik dacht, bij de Jumbo heeft René nog doosjes met fruitsnoepjes van de Kleine Keuken meegenomen en zo konden Finn en ik samen de traktatie maken. Dat was nog wel het leukst van alles. Achter bij tafel, een beetje keuvelen, inpakken en natuurlijk alvast voorproeven. 

❥ Mag jouw kindje trakteren tijdens corona op de peuterspeelzaal? Moet het ook altijd een gezonde peuter traktatie zijn? Wat is jouw ultieme go-to qua peuter- of kleutertraktatie?

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.