Home MAR-JOYA Haarbandje baby voor een bruiloft

Haarbandje baby voor een bruiloft

by Marjo

Haarbandje baby voor een bruiloft

Enige tijd geleden stond ik op een beurs hier in de buurt en had daar een aantal knipjes, kettinkjes en haarbandjes verkocht. Het was ook nog eens een ontzettend gezellige beurs, waar ik Marike weer eens trof en ook Bianca voor het eerst ontmoette. Samen met hen én de bezoekers was het dus een hele leuke avond! Helemaal leuk vind ik het als een tevreden klant je weer weet te vinden en dat gebeurde deze maand. Ik kreeg via facebook messenger een berichtje met bovenstaand ontzettend leuk verzoek.

Haarbandje baby voor een bruiloft

Weer een leuke uitdaging! Het was even zoeken, vergelijken en afwachten wat er binnen kwam, maar volgens mij is het weer heel goed gelukt. Ik heb er voor gekozen niet voor precies dezelfde kleuren te gaan, aangezien dat praktisch onmogelijk zou zijn. Het haarbandje moest ook niet afleiden van het jurkje vond ik. Wat ik bijzonder vond aan het jurkje  is dat het overwegend grijs/roze is, met als eyecatcher de donkerblauwe rand. Daar besloot ik iets mee te doen. De basis werd een jeansblauwe grote bloem en van daar uit ging ik verder.

sprinkle of glitter

Er moest natuurlijk wel een glinstering in. Hiervoor was de roze bloem met pailletten perfect. Het roze wijkt wat af van de roze van het jurkje zoals je op de foto wel ziet. Dit was gelukkig geen probleem, omdat het mooi opgaat in het geheel doordat het niet de bovenste bloem is, maar een klein aspect van het geheel. Ondanks dat er geen wit in het jurkje zit, besloot ik wel een witte bloem te gebruiken, dit om het een wat frissere uitstraling te geven en het wat lichter te maken. De bloem is afgewerkt met een zilverkleurige matglanzende flatback. Toen moest ik nog beslissen welke kleur haarband elastiek. Ik koos voor grijs met een kantje van ongeveer 20mm breed. Het kantje geeft een romantische uitstraling, geschikt voor een bruiloftsaccessoire en ook fijntjes omdat hij wel voor een meisje van 15 maanden is. Te grof is dan niet mooi. De tint is expres donkerder dan bloem en jurk, zoals ik al aangaf is precies dezelfde kleur vinden lastig tot onmogelijk. Beter kies je dan voor iets wat helemaal niet hetzelfde is en zorg je er wel voor dat de haarband een mooi geheel is.

Het eindresultaat van de opdracht:

Zoals altijd heb ik weer geprobeerd het feestelijk te verpakken met dit keer een cadeautje voor de bestellende mama er bij. Dit staat expres niet op de foto, aangezien ik er meer van heb en dit tijdelijk met elke bestelling mee stuur. Ik ben nog steeds heel blij met mijn stempel van Durf te Stempelen, met een manilla label, maak je daar meteen iets speciaals mee.

Haarbandje baby voor een bruiloft

Zelf bestellen?

De kosten van een haarband liggen tussen de € 6,95 en € 9,95 afhankelijk van je wensen en de grootte. Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via een e-mail naar Mar-JoYa.nl. Binnenkort komen een aantal haarbandjes online, dus die kun je dan rechtstreeks via de shop bestellen. Ook komen er snel weer een aantal nieuwe diademen en haarspeldjes online, wie weet zit daar ook iets voor je bij.

 

Haarbandje baby voor een bruiloft

♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.