HEMA shoplog
Kindermode Shoppen

HEMA shoplog

Wat hou ik van HEMA! Niet alleen omdat ik daar jaren geleden met een mintgroen jasschort rookworsten heb verkocht. Ook niet alleen omdat ik van de geur van banketstaven op zaterdagochtend nog steeds weemoedig wordt. En ook niet omdat ik daar echt goed heb geleerd dat een half kilo, 500 gram is en dat dit gelijk is aan 5 ons. Dat is handig wanneer iemand om een ons rosbief vraagt en je snijmachine in grammen weegt. 

Ik hou ook van HEMA, vanwege hun prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn in de laatste jaren met sommige dingen wel nét even duurder geworden, als wat ik van mijn HEMA verwacht. Toch kan ik er nog steeds goed slagen voor niet al te veel geld. En ach, de kinderbijslag was gestort. Ik ging al los bij Kleertjes.com en verwees in dat shoplog, al naar dit HEMA shoplog. Wat hadden ze een leuke zomerkleding én een leuke actie: elk tweede babyartikel halve prijs. Beetje jammer dat rompertjes niet meededen, maar ach, ik heb lekker geshopt.

HEMA shoplog

Zoals ik al aangaf in de OOTD van Elynn, had Finn korte broeken en korte mouwtjes nodig. Bij HEMA slaagde ik voor beide. Twee super coole shorts, twee gave shirtjes en een polo. Die polo vind ik echt té leuk. Normaal gesproken heb ik er niet zo veel mee, maar deze kon ik niet weerstaan. Ook vond ik nog een schattig rompertje met daarop een waarheid als een koe!

Hawaii and stars

In het pakket van de collega’s zat een romper met hele stoere sterren, wat was ik blij dat er ook een shirtje van te verkrijgen was. In dit geval in een setje van twee, voor maar 6 euro! Het andere shirt zie je op de volgende foto, maar is net zo stoer.  Het broekje is van joggingstof. Ik koos voor de donkergrijze versie, omdat deze bij alle twee de shirtjes en de polo past.

HEMA shoplog

Normaal ben ik niet zo van de polo’s, maar deze vind ik zo onwijs leuk. De oranje accenten in de babykleding vind ik een geweldig detail.

Shorts en nog een shirt

Het tweede shirtje wat bij het shirt met sterren zat is dit grijze met ‘see you’. Het now or never in oranje, maakt hem net even minder saai, net als het boordje in de kleur grijs van de letters. De knoopjes zijn ook oranje, ik houd er van als de details zo samenkomen.

HEMA shoplog

Dit shirtje kan met beide broekjes gecombineerd worden. Ik zou namelijk nooit het hawaii shirtje met het hawaii broekje combineren namelijk. Iets met pijn aan mijn netvlies van dat soort setjes.

Coolest dad ever

En zie hier de waarheid als een koe! Mijn kinderen vinden hun vader natuurlijk ook wel eens de stomste vader van de hele wereld. Met name wanneer ze hun zin niet krijgen natuurlijk. Toch vinden ze hem meestal de coolest dad ever uiteraard. Hij zorgt, hij speelt, hij heeft ze lief en hij voed op. Het is een rompertje, waarvan ik het niet altijd even leuk vind staan om ze als shirtje te doen, omdat het zo strak bij de broekjes in zit. Ze houden echter wel de luier op zijn plek. HEMA shoplog

Ook is het soms gewoon echt te warm om een shirtje over de romper aan te doen en ontkom je er niet aan. Persoonlijk vind ik het dan leuker om voor zo’n leuke romper te kiezen, in plaats van een saaie witte. De romper ging niet mee in de ’tweede voor de halve prijs’ actie, wat wel jammer was. Desondanks kon ik het niet laten natuurlijk. Papa verdient ook wel eens een compliment en dan is dit een leuke manier om die te geven toch?

Blaadjes en kolibrie’s

Het jurkje op de de uitgelichte afbeelding, met veren en kolibries, showde ik al uitgebreid in het OOTD blog van vorige week over het jurkje met sneakers. Zelf ben ik erg benieuwd hoe het hawaii shortje en de polo zullen staan bij Finn. Zijn ogen beginnen al heel wat donkerder te worden. Ook zijn haartjes beginnen langzaam door te komen en zijn niet heel licht. Meestal steken dit soort stofjes dan extra mooi af. We zullen het zien. Zodra het weer het weer een keer toe laat dat hij het draagt, zal ik een foto van Finn in één van deze outfits op Instagram plaatsen. Volg je me daar al? Het vosje op de eerste foto is trouwens een cadeautje van Elynn voor de geboorte van Finn en kochten we al eerder. Deze is ook van de HEMA.

Ben jij ook fan van HEMA? Wat is jouw lievelingsproduct? Wat ik het allerliefste haal is (behalve de fijne kleding en make-up) de gekruide rosbief en de ossenworst in plakjes #vreetzakje ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.