Het kookboek voor mannen
In de keuken What's new

Het kookboek voor mannen

Behalve dat een overhemd een perfect Valentijnscadeau is, waar je zelf iets aan hebt heb ik nog een tip. Wat dacht je van Het kookboek voor mannen? Houdt je man al van koken, geef je hem zo een dosis inspiratie. Heeft hij geen idee wat hij doet, heeft hij vanaf Valentijnsdag geen excuus meer!

Het is ook steeds meer een trend dat mannen beter voor zichzelf willen zorgen. Als je goed voor je lijf wilt zorgen, kun je het beste zelf koken, met verse ingrediënten. De porties die wij maken zijn voor de man vaak niet genoeg. Met dit boek kunnen ze zelf aan de slag. Je man hoeft heus niet de nieuwe Jamie Oliver te worden, maar hij kan prima een basislevel keukenskills onder de knie krijgen.

Het kookboek voor mannen

Het kookboek voor mannen; ‘Lekker Makkelijk’, laat je man lekkere gerechten maken, dankzij korte beschrijvingen. Zonder moeilijk gedoe. Gezond en voedzaam, dus geen flauw gevoel in de sportschool of een rammelende maag om 21 uur. Elk recept geeft 2 porties zodat je eventueel een portie kunt invriezen (handig voor studenten of singles). En alle ingrediënten zijn in de gewone supermarkt verkrijgbaar.

Auteurs van het kookboek voor mannen

‘Lekker Makkelijk’ is geschreven door Annemieke de Kroon en Alice van Nieuwenhuizen. Annemieke de Kroon is als foodie altijd bezig met het ontwikkelen van heerlijke recepten. Met een gezonde twist, want door eigen ervaring ontdekte zij 8 jaar geleden hoe je met voeding je gezondheid kunt verbeteren. Ze ging van futloos naar energiek en van darmproblemen naar klachtenvrij. Annemieke heeft haar eigen bedrijf en geeft lezingen, workshops en gezondheidsconsulten. Ook verzorgt ze catering op locatie en is foodstylist.

Alice van Nieuwenhuizen is altijd op zoek naar de lekkerste combinaties om heerlijke gerechten te maken voor haar zoontje, sportieve man, vrienden en familie of voor een van haar opdrachtgevers. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze maakt recepten op maat, geeft kookworkshops, verzorgt catering & live cooking en is hormoon- en lifestylecoach.

Alle recepten zijn glutenvrij, zonder geraffineerde suikers en E-nummers!  Het boek geeft ook veel handige tips met als extra: 2 bonusmenu’s om je vriendin/ vrouw mee te verrassen, 2 feestmenu’s én gezonde BBQ-tips.

♥MJ

 

Lekker Makkelijk | Aantal pagina’s: 173 | Uitvoering: gebonden | ISBN: 978 90 00 34871 8 | Prijs: € 20,00

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Wat een ontzettend gaaf idee om dit boek aan een man te geven, ik ga gelijk even kijken (mijn man houd wel van koken, dus..)
    Anne onlangs geplaatst…Oh my Pie – Van glutenvrije last naar glutenvrij feestjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.