Home PERSOONLIJK Best Nine van week 47

Best Nine van week 47

by Marjo
Best Nine van week 47

Het is weer maandag en dus weer tijd voor een weekoverzicht. In de Best Nine van week 47 deel ik vandaag weer de strikjes van de afgelopen week met je. Het virus in mijn buik was hardnekkig, uiteindelijk zou ik pas donderdag echt zeggen dat het beter ging, nadat ik op woensdag besloot gewoon maar mee te eten met het Chinees wat René haalde, bij gebrek aan gehakt voor de gehaktballen die we zouden eten.

Ik was zo klaar met het al dagen niet eten en het rook zo lekker. Slechter kon het niet gaan dacht ik zo. Beter kon het wel eindelijk worden. En zo was het. Maar laat ik bij het begin beginnen. Maandag ging het nog niet optimaal. Gelukkig ben ik op maandag en dinsdag vrij, dus ik kon nog een beetje bij komen. Net als de vorige week, deed ik het lekker rustig aan. Niet meer dan noodzakelijk, zodat mijn weerstand weer een beetje zijn werk kon doen en ik steeds wat meer energie kreeg en ik ook deze week gewoon weer naar het werk kon. Er kwam amper een blog online de afgelopen week, zoveel rust nam ik. Verder maakte ik een last minute cadeautje voor het afscheid van juf, met dank ook aan Sanne die er voor zorgde dat de kinderen een tekening mochten maken. Ik denk dat ik die later nog als DIY op het blog zet. Volgens mij presteer ik best leuk onder druk dus hopelijk neemt de juf het ons niet kwalijk dat het last minute was.

Best Nine van week 47

Maandag hadden we een extra pyjamadag! Elynn had een gigantische blaar op haar kleine teen, echt zo groot dat ze er amper op kon lopen van de pijn. Ik besloot haar thuis te houden en met de dokter te overleggen of ik haar kon helpen. De foto’s die ik naar de dokter stuurde zal ik jullie besparen. Maar het was zo erg, dat de dokter zelfs toestemming gaf om hem door te prikken. Tot grote angst van Elynn en nog een nog meer draaiende maag van mij. Wat een ellende, maar wat waren we flink. Ze durfde niet te kijken, maar was op een bepaald punt wel zo ver dat ik de naald er in micht steken. Dus ik haalde diep adem, richtte goed, keek de andere kant op en…..tjak! Een paar momenten later, zat ze er zelf gewoon het ‘sap’ uit te duwen met een doekje. Dat was nou ook weer niet de bedoeling.

Favoriete comedy’s op Netflix

Strikje van elke avond? Dat moment dat de kinderen op bed liggen en wij kunnen knoedeln op de bank!  Maar zoveel comedy’s zijn er niet op Netflixdie we samen kunnen kijken. Of misschien hebben we ze nog niet gevonden. Onze favoriet van dit moment, The Good Place, heeft even pauze met nieuwe afleveringen. Modern Family hebben we er ook door. Toen ik dus een bericht in mijn mailbox kreeg dat er zowel weer nieuwe afleveringen van seizoen drie van  Fuller House als deel vier van The Ranch weer gaan beginnen word ik heel veel beetjes blij.

Best Nine van week 47

Op de foto: maandag konden we dankzij een zeer voetje, wel een extra pyjamadag én was ik heel trots op ons | het berichtje dat twee van je  favoriete comedyserie’s weer beginnen op Netflix | zo veel liefde voor en tussen die drie | eindelijk konden alle prijswinnaars gaan kamperen bij de brievenbus | Last minute afscheidscadeautje | de jongensversie moest even aan de kant, eerst mijn meisje een deken | Top die nieuwe afstandsbediening #metééndrukopdeknop | Ook het tweede schoencadeautje viel in de smaak

Broers en zus

Voordeel van wat grotere kinderen met zo’n kleintje er bij, is dat de oudsten er zo bewust van genieten en ze kunnen helpen. Het is ook zo ontzettend genieten dat ze zelf aangeven dat ze met hun broertje willen knuffelen. Ik denk er zelf niet altijd om, leg hem snel even in de box, wanneer ik mijn handen even vrij wil hebben. “Mama, mag ik hem”, hoor ik dan ineens. Mijn hart smelt en geniet op dat soort momenten! De trots in hun ogen, hoe lief ze voor hem zijn, hoe ze met hem kletsen. Zo bijzonder!

Strikjes van het blog

Ook het bloggen kent veel strikjes! Onder andere trots. De groei die Mar-JoYa doormaakt, de samenwerkingen die het mogelijk maakt, de lezers die me steeds (weer) weten te vinden. Unieke bezoekers, terugkerende bezoekers en trouwe bezoekers! Ik moet de cijfers wat meer loslaten van mezelf, maar eerlijk is eerlijk, hoe beter ik het doe, hoe meer ik jullie kan laten meedelen en meegenieten! Donderdag zijn eindelijk alle prijzen, van de verschillende winacties via Facebook en het blog, op de post gegaan en ik hoop dat iedereen het inmiddels ontvangen heeft en er blij mee is!

Last minute afscheidscadeau

Ken je dat, dat je iets moet regelen, maar dat je nog heel veel tijd hebt. En dat je dat gevoel dat je nog heel veel tijd hebt, steeds maar houdt. Tot het moment dat je dacht dat je heel veel tijd had, verandert in een datum en je beseft dat die datum veel dichterbij is dan verwacht. Zo’n moment hadden de andere klassenouder en ik afgelopen week. Gelukkig waren we al iets van plan met tekeningen van de kinderen. Die kreeg ik, dankzij de juf van Thomas en Sanne,  donderdag via mijn moeder, zodat ik er iets leuks mee kon doen. Gelukkig ben ik vrij creatief, neem ik vaak van alles “alvast mee, want het komt vast van pas”en presteer ik aardig onder druk. Toen ik de pakketjes ging posten, ging ik meteen de winkel door op zoek naar een kaartje, iets leuks én iets lekkers. Check. ’s Avonds bracht ik natuurlijk eerst met René de kinderen op bed en daarna nestelde ik me aan de achtertafel met van tape, inpakpapier, de tekeningen, lintjes en lettervlaggetjes.  Verder wordt alles mooier met folie, dus ook dat legde ik klaar. Het eindresultaat mocht er zijn. Al zeg ik het zelf.

Black Friday

Met van alles in de sale op Black Friday, zat ik er eigenlijk al op te wachten. Het bericht dat René de televisie had gekocht die we op het oog hadden. Wanneer je oude af is, moet je wel eens wat en zo’n sale is dan mooi meegenomen. En ja hoor, ik was druk aan het werk en kreeg een app. Alle ‘onzin’ apps staan op stil, alleen die van mama en René geven geluid, als die appen kan het ook over iets met de kinderen gaan immers. Dus snel keek ik vanuit mijn ooghoek wat er was. “Mooie Black Friday deal gekocht 🙈” Ik hoefde maar één keer raden wat. Zaterdag was hij er toevallig al, maar gingen we die middag gezellig op verjaardag bij mijn zusje en gezin. Dus zondag stond voor René in het teken van het installeren van de tv. Elynn knutselde lekker met haar Trolls verfset, Thomas ging aan de slag met de A-team set voor Lego Dimensions en ik, ik werkte wat in het voren voor het blog.

Al met al was het, ondanks het hardnekkige virus, een heerlijke week! Zoals gezegd, vanaf woensdag ging het met mijn maag gelukkig weer een stuk beter. Dat scheelde al een stuk en van de kleine dingen blijven genieten, geeft iets moois aan elke dag ♥ 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.