Challenges

Het leed dat neusamandelen heet #3

Het leed dat neusamandelen heet #3

Vandaag is het zover, de neusamandelen gaan er uit, de buisjes er in.

Wat hoop ik dat het mijn lieve mannetje brengt wat hij nodig heeft. Rustig slapen, alles kunnen horen, geen druk meer op oren en neus. Met zijn zenuwen ging het gisteren gelukkig heel goed, hij oogde heel rustig en het leek alsof hij alles maar een beetje op zich af zou laten komen. Hopelijk blijft dat vandaag ook zo.

Voorbereiden op wat komen gaat.

Of juist niet? Wij hebben voor het laatste gekozen. Alles weten maakt niet altijd blij. Het boekje van het ziekenhuis heb ik een tijd terug na het eten voorgelezen, toen heb ik ook een aantal van zijn vragen beantwoord. Verder hebben we het er de afgelopen tijd wel over gehad, als het er van kwam, maar we hebben het niet laten over heersen. Gisteren onder het eten hebben we nog wel benoemt dat de operatie vandaag is, dat hij vanmorgen niets meer mocht eten of drinken en nog even afgestemd wie hij mee wil hebben als hij onder narcose gaat. Hij weet hoe de dag er uit ziet voor het deel wat hij echt bewust gaat meemaken. Over het slangetje in zijn keel hebben we het niet gehad, hij is dan immers al onder narcose, hij weet wel dat hij vandaag ook weer mee naar huis gaat. Hij noemde zelf nog even dat hij cadeautjes gaat krijgen en ijsjes mocht eten, de bevestiging daarop maakte hem aan het stuiteren .

Vandaag zien ook wij wel wat er komen gaat, laten we het op ons af komen en springen we ad hoc in op zijn gevoel, dan komt het vast goed. Wat moet dat moet en gelukkig beseft hij, zo klein als hij is, heel goed dat hij er beter van wordt en verheugt hij zich er op dat hij weer meer gaat horen. Dat is wat hij zelf ook steeds benoemt.

Natuurlijk horen jullie later vandaag hoe het gegaan is met onze kleine stoere man en zijn net zo stoere papa en niet zo stoere mama.

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

4 Reacties

  1. René zegt:

    Mama was ook heel erg stoer hoor!!!

  2. Judith zegt:

    Sterkt vandaag! Het komt goed, schatje!

  3. yvonne zegt:

    Heel veel succes en hoop dat het allemaal meevalt. Maar dat zal wel goedkomen met zo’n stoere jongen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.