holiday on ice 80 jarig jubileum show
Feest Inspiratie What's new

Holiday on Ice 80 jarig jubileumshow

Holiday on Ice, iets wat in mijn beleving vroeger net zo onbereikbaar voelde als Disneyland Parijs. Waarom weet ik niet precies, maar als klein meisje voelde het echt zo. Het leek me een droom om er naar toe te gaan en ooit lang geleden kwam die droom uit. Met een groot deel van de familie. Hoe de Holiday on Ice show ook al weer ging? Geen idee. Het gevoel van de magie van dat moment; onuitwisbaar. En nu? Nu kunnen we genieten van de Holiday on Ice 80 jarig jubileumshow! En ik mag kaartjes weggeven!

Het wereldberoemde Holiday on Ice viert dit jaar zijn 80-jarig jubileum in Nederland met de spectaculaire ijsshow ‘A NEW DAY’ met topkunstschaatsers van over de hele wereld. Onder deze schaatsers zijn ook twee Nederlandse top kunstschaatsers namelijk Sophie en Florian. Dus ben jij op zoek naar een fantastisch kerstuitje met kinderen, reserveer dan snel je kaarten voor de 80 jarig jubileumshow ‘A NEW DAY’ van Holiday on Ice!

Holiday on Ice 80 jarig jubileumshow

De première vindt plaats op woensdag 8 december in Martiniplaza Groningen. Het animo voor een bezoek aan de show is enorm groot; al 25.000 bezoekers hebben hun kaarten in de voorverkoop gekocht. Gezien het beperkt aantal voorstellingen is het aan te raden om snel een ticket te bestellen!

80 jaar holiday on ice premiere Groningen Martiniplaza

“Er ontstaat inmiddels een kleine run op de kaarten”  laat Peter O’Keeffe, de CEO van Holiday on Ice en producer van ‘A NEW DAY’ weten.

Het is fantastisch dat we na het overweldigende succes, van verleden jaar ook dit jaar de kerstperiode in Nederland kunnen optreden. We zijn weliswaar slechts een maand in Nederland, maar doen vijf grote Nederlandse steden aan in alle hoeken van het land. Omdat het slechts 30 shows zijn is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ik denk dat de combinatie van de feestelijke decembermaand en het enthousiaste ontvangst van de show van verleden jaar ons dit jaar zeker zal helpen.”

Extra feestelijke jubileumshow van Holiday on Ice

De extra feestelijke jubileumshow van Holiday on Ice belooft een visueel spektakel te worden waar het publiek ogen en oren tekort komt.

a new day holiday on ice 80 jaar

De schaatsers zullen niet alleen op, maar ook boven het ijs te bewonderen zijn. Met meer dan 300 op maat gemaakte kostuums en een indrukwekkend decor, aangevuld met projecties boven en op het ijs, wordt er een nieuwe dimensie toegevoegd aan het spektakel.

Creatieve leiding Holiday on Ice 80 jarig jubileumshow

De creatieve leiding van ‘A NEW DAY’ is in handen van de internationaal gerenommeerde Creative Director Francisco Negrin. Kostuumontwerpster Silvia Aymonino ontwierp meer dan 300 individuele kostuums en hoofddeksels. Aymonino is een bekende naam in de theaterwereld en ontwierp onder andere de kostuums voor de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn.  Met haar ontwerpen voor opera’s, theatervoorstellingen en grote evenementen behoort ze tot de top van de wereld.

Beleef samen de magie van Holiday on Ice!

Holiday on Ice, dat in 80 jaar uitgroeide tot de meest populaire ijsshow ter wereld, heeft meer dan 350 miljoen mensen weten te betoveren met zijn shows. Met de rijke geschiedenis van Nederland op het gebied van topkunstschaatsers heerst er een bijzonder trots gevoel dat er nu opnieuw twee Nederlandse schaatsers deelnemen aan de show.

Er zijn al 25.000 kaarten verkocht voor nieuwe show van Holiday on Ice ‘A NEW DAY”! ‘A NEW DAY’ is te zien voor- en tijdens de kerstvakantie. Vanwege de enorme vraag zijn er extra middagshows ingelast. Tickets zijn beschikbaar vanaf €29,90 en voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar al vanaf €19,90 via www.holidayonice.nl

❥  Wil jij kans maken op vier kaarten voor één van de jubileumvoorstellingen ‘A NEW DAY’? Check dan Instagram en Facebook! Of laat hieronder in de reacties weten naar welke voorstelling je zou willen.

A NEW DAY is te zien in:  
Groningen – Martiniplaza: 8 t/m 10 december 2023       
Rotterdam – AHOY: 15 t/m 17 december 2023   
Den Bosch – Brabanthalen: 22 t/m 24 december 2023   
Amsterdam – RAI: 28 t/m 30 december 2023   
Maastricht – MECC: 5 t/m 7 januari 2024

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

37 Reacties

 1. Jolijn zegt:

  Gaaf! Ik maak graag kans voor Rotterdam (:

 2. Nadine zegt:

  Super leuk! Graag in De Brabanthallen in Den Bosch

 3. Leuk naar Den Bosch met partner of naar Rotterdam met vriendinnen

 4. Mirjam zegt:

  Wij zijn dikke Disney liefhebbers. Ik zou dan ook dolgraag m’n kids naar een van deze shows meenemen. Amsterdam is voor ons het makkelijkst, maar voor dit willen we zelfs naar Groningen of Rotterdam 😉

 5. Ziet er allesinds super mooi uit.

 6. Kelly Aarts zegt:

  Superleuk! Dacht dat ik al had meegedaan, maar zie mijn reactie niet staan, dus denk dat het niet helemaal goed is gegaan
  Ik zou heel graag naar Den Bosch gaan, dat is een thuiswedstrijd voor ons. En mijn meiden zien nu elke keer de posters hangen, en het lijkt hun super!

 7. lijkt ons “SUPER” hebben er vaak zoveel lovende reacties over gehoord dat we het nu ook weleens zélf
  mee willen maken… 😉 en dan in Den Bosch ( dat is wel te doen)

 8. Wat zou ik hier ontzettend graag naar toe willen met mijn gezin. Dit lijkt me geweldig! Ik maak graag mooie herinneringen en dan kan deze show niet ontbreken. Genieten en quality time. Mochten we kaartjes winnen, dan gaan we graag naar Den Bosch.

 9. Alieke zegt:

  Dit lijkt me fantastisch om met de meiden heen te gaan, zelf kunnen we dit uitje nooit betalen….dus ik duim heel hard!
  We zouden graag naar Groningen gaan.

 10. Marion Bloemendal zegt:

  Wat een ontzettend leuke actie van jullie en gelijk voel ik heel veel jeugdsentiment. Want met Sinterklaas gingen wij met mijn opa en oma naar Holiday on Ice als cadeau. Dat is inmiddels bijna 50 jaar geleden en ik zie mezelf nog als klein meisje met open mond naar al dat moois kijken en vol verwondering alles in mij opnemen. Inmiddels is mijn jongste dochter (21) begonnen met kunstschaatsen en oefent zij heel hard haar dubbele axel…..dus hoe gaaf zou het zijn om samen met haar en haar oma naar dit 80-jarig jubileum te gaan, herinneringen op te halen en natuurlijk weer nieuwe herinneringen te maken met elkaar, het liefst in Amsterdam ( eventueel zou Den Bosch ook een optie zijn ) We gaan heel hard duimen

 11. Marian B zegt:

  Het lijkt me een heel leuk uitje als gezin. Wij zouden dan graag naar Groningen gaan.

 12. Elise ten Cate zegt:

  Hele leuke winactie! Ik doe dan ook graag mee. Ik zou hier heel graag naar toe willen gaan met mijn lieve vriend en een paar vrienden! Onze voorkeur gaat naar Amsterdam Rai, maar andere locatie is ook helemaal prima. Hier wil je toch voor rijden!

 13. Lijkt me geweldig om zo’n show in het echt te beleven. Daar zou ik mijn man en kinderen graag mee willen verrassen. Regelen we een overnachting in Amsterdam erbij en dan sluiten we het jaar samen fantastisch af

 14. Linda Pellegrom zegt:

  Superleuk! Ik zou graag met mijn beste vriendin Esther en onze 2 dochtertjes naar de mooie voorstelling in Ahoy gaan. Natuurlijk ook even op instagram en facebook gedeeld!

 15. Heel leuk, ik zou graag met mijn gezin in Den Bosch willen genieten van deze spectaculaire show ♡♡

 16. Saskia zegt:

  Super leuk! Ik zou heel graag naar Holiday on ice gaan in Den Bosch. Gezellig een dagje weg, even genieten van een mooie show.

 17. Sjoerd hendrikse zegt:

  Wat supergaaf!! Dit lijkt me een heel leuk uitstapje met mijn dames in de kerstvakantie! Ik doe graag mee voor Den Bosch.

 18. Suleika zegt:

  80 jaar alweer! Nostalgie in ieder geval want ruim 30 jaar geleden ging ik zelf voor het eerst met mijn moeder. Nu zou ik graag samen met mijn dochter naar de voorstelling in Den Bosch gaan!

 19. Joyce van der Es zegt:

  jaaaaa naar Groningen! Zijn we precies een maandje in Nederland en Emily is 12 december jarig dus wat een mooi cadeau!

  1. Joyce van der Es zegt:

   maat dagje Amsterdam is ook leuk

 20. Annick zegt:

  Als kind vond ik de shows al betoverend en staat het hoog op mijn lijstje om dit een keer samen met mijn kinderen van 9 en 14 te beleven. Mijn voorkeur gaat uit naar de show in Groningen.
  Een onvergetelijk moment samen.

 21. Jolijn kools zegt:

  Wow heel gaaf zeg hier waag ik dolgraag een kansje voor mee want dan kan ik even lekker genieten met mijn man en dochters. Dat kunnen we wel gebruiken na een grote stressvolle verbouwing. Even lekker ontspannen en alles vergeten, heerlijk lijkt me dat ! Wij zouden willen gaan naar de mooie show in Den Bosch ❄️

 22. Miranda Michielsen zegt:

  Wauw! Wat een geweldige wedstrijd! Voor deze show rijden we graag naar elke plaats maar Maastricht is het dichtste bij.

 23. Als klein meisje ben ik een keer geweest naar Holiday on Ice. Ik zou dolgraag samen met manlief en zoonlief naar Groningen op 10 december gaan

 24. Marlies zegt:

  Wat zou ik heel graag naar deze show gaan in Rotterdam. Rond die data is onze trouwdag en wordt onze zoon 20 dus dit zou de kroon zijn op alle feestelijkheden

 25. Doortje Nicolai zegt:

  Wauw, ik loop wel warm voor die schitterende jubileumvoorstelling van Holiday on Ice in Groningen met mijn ernstig zieke zusje die nog zo graag mooie dingen wil beLEVEN Dan nemen we onze zoons mee!

 26. Erika panjer zegt:

  Wat zou dat genieten zijn met een grote G voor mijn man en dochter en een vriendinnetje 🙂
  Wij gaan dan graag naar Gronings

 27. Marian zw zegt:

  Echt zo gaaf! Voor ons zou dat Maastricht worden…nu eens een keer niet die kant op voor het ziekenhuis maar voor zo’n geweldig feestje

  1. Simone Aimee zegt:

   Wauw lijkt mij gaaf om te gaan in Rotterdam misschien met een leuke date of gewoon met een vriendin een magisch avond uit!

 28. Marjan van Opzeeland zegt:

  Oooh zo leuk! Heel graag zou ik hier met mijn zoontjes naartoe gaan, niets geeft je meer een kerstgevoel dan deze show. Ik zou graag naar Rotterdam gaan

  1. jaaaaa naar Groningen! Zijn we precies een maandje in Nederland en Emily is 12 december jarig dus wat een mooi cadeau!

 29. Chantal zegt:

  Gaaf! Ik wil er al zo lang naar toe, maar nog nooit gezien. Onze kinderen zullen het denk ik ook ‘zoals Disneyland’ ervaren! Kaartjes voor Maastricht lijkt me het tofste.

 30. Blijft zo prachtig! Zou heel graag in Groningen kijken naar deze pracht

  1. Heel graag samen met mijn ouders en superlieve neefje Mateo!! Omdat we met het oog op mijn moeders Alzheimer niet weten hoe volgend jaar eruit zal zien, staat dit jaar in het teken van mooie herinneringen maken. Samen met zijn oma naar Holiday on Ice in Den Bosch gaan zou voor Mateo (en voor ons) een hele mooie herinnering zijn! Ik ga hard duimen!

 31. Lijkt me super gaaf om met mijn gezin heen te gaan. In Rotterdam of Amsterdam. Nu heel hard duimen.

  1. Holiday on Ice lijkt mij altijd al fantastisch! Als ik eens de kans zou krijgen, zou ik zeker heen gaan! Wij zouden dan graag naar Groningen gaan.

 32. Ingrid L zegt:

  Ik zou hier graag naar toe gaan met mijn gezin naar de rai in Amsterdam, heel gaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.