Home REVIEW Kleuren met Colourmazing • Review

Kleuren met Colourmazing • Review

by Marjo
Kleuren met Colourmazing • Review

Met Colourmazing kan iedereen binnen de lijntjes kleuren! Kleuren met Colourmazing toverpennen en -papier maken van iedereen een binnen de lijntjes kleurende toverkampioen. Nu is altijd binnen de lijntjes kleuren niet meteen de boodschap die ik mijn kinderen mee wil geven, maar ik zie ook dat het soms frustreert wanneer je het graag wilt én het mislukt. Een handje helpen, zonder curling ouder te worden, mag af en toe best én kunnen toveren is voor iedereen leuk! 

Kleuren met een magische touch. Je kunt je allermooiste Colourmazing projecten nog mooier maken door kleuren te mengen en het helemaal naar jouw wens te maken.  Zet je Colourmazing inktpen op het toverpapier, druk de pen lichtjes in en zie hoe de inkt op magische wijze zich verspreidt. Maar let op! Als je te hard in de pen knijpt vloeit er meer inkt uit de pen en kunnen de toverlijnen op het toverpapier de inkt niet altijd tegenhouden. Ken jij jouw eigen kracht en lukt het jou om de controle te houden over de toverinkt? Maak de allermooiste Colourmazing ontwerpen daarnaast nog mooier door kleuren te mengen en het helemaal naar jouw eigen smaak in te kleuren. Weet jij welke kleur je krijgt als je blauw en geel mixt? Probeer het maar eens!

Kleuren met Colourmazing • Review

Voor deze review van Colourmazing ontvingen wij de Jungle set. Omdat ik toch nieuwsgierig was, heb ik eerst Finn aan de slag laten gaan met Colourmazing. Gewoon om te zien hoe een 2,5 jarig er mee uit de voeten kan.

Review toverpennen colourmazing kind 2 jaar

Hij kwam prima over de lijntjes, zonder echt zijn best te doen. Zodra de punt op zich ook maar even over het lijntje gaat, zit de kleur daar, zo simpel is het. En voor Finn is het nu nog niet mogelijk om daar bij stil te staan en zijn kleurgedrag aan te passen. Dat is uiteraard ook de reden dat de adviesleeftijd van Colourmazing 6+ is.

instructies colourmazing toverinktpennenElynn begon met het lezen van de instructies, dat werkt vaak beter dan dat ik ze alles in 1x vertel. Ze moest even wennen hoe ze het moest lezen. De uitleg staat er meteen per punt, in verschillende talen onder elkaar. In eerste instantie hoefde Thomas niet zo nodig, maar later toen hij Elynn zag toveren, leek het hem ook wel leuk. Hij oefende eerst even op de oude van Finn en ging daarna met een lege aan de slag.

oefenen colourmazing Voor de twee oudsten is Colourmazing inderdaad meer geschikt. Ook zij moesten onder controle krijgen hoe hard ze moesten knijpen in de pennen én hoe dicht ze bij de lijntjes konden kleuren. Toen ze dat eenmaal doorhadden viel het ze af en toe nog wat tegen hoe snel het ging.

binnen de lijntjes kleurenOefening baart wel kunst, want na verloop van tijd ging het ze steeds beter af. Daardoor vonden ze het steeds leuker worden en kregen ze er meer plezier in. De kunstwerken werden uiteindelijk heel leuk en het was weer eens een variatie in de manieren van kleuren, waar ze beide dol op zijn.

Colourmazing ontwerpen

Welke Colourmazing ontwerpen zou jij het liefst in willen kleuren? Ben jij gek op de zee en alles wat daarin leeft? Met de Onderwaterwereld Reis Set kleur je prachtige exotische vissen in of geef jij kleur aan een dolfijnenbaby met mama. Of zoek jij liever het avontuur op met de Avonturen Reis Set? In de Colourmazing Reis Sets zitten 3 tover-inktpennen en 2 ontwerpen om in te kleuren, lekker compact en perfect om mee op reis te nemen dus!

Stoer of lief & schattig of allemaal? Met de Piraten & Ruimteschip Set kleur je stoere ontwerpen als een piratenschip, racewagen en een ruimteschip. De Bloemen en Prinsessen Set is maar op één manier te beschrijven: SCHATTIG! En last but not least een set voor tover-inktpennen die zowel stoer als schattig is; de Jungle Set, met kleurplaten van wilde dieren! In deze drie sets zitten 4 tover-inktpennen, 3 ontwerpen om in de kleuren en een heel handig oefenblad.

Kleuren met Colourmazing • Review colourmazing

Wil jij jouw kleurrijke kunstwerken naar het volgende niveau tillen? Ga dan voor de Colourmazing 3D Tuin Set of 3D Jungle Set. In deze sets zitten wel 6 tover-inktpennen en 4 ontwerpen die je eerst inkleurt en daarna tot een 3D kunstwerk kan knutselen!

❥ Colourmazing is een eenvoudig klein cadeautje voor een nette prijs voor een kinderfeestje of de feestdagen. Ook is het een leuke activiteit voor een kinderfeestje thuis! 

 

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.